Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ananda O

Gardzę kobietami, które nie chodza na solarium

Polecane posty

Takie blade, grupe, obleśne baby są obrzydliwe :o Ja chodze na solarium 2 razy w tyg. i dla mnie to jest minimum. Palki są strasznie blade i rzygać mi się chce jak na nie patrzę :o

Gość oahfos
Ciekawe czy będziesz taki chojrak jak ci sie rozwinie nowotwór skóry. Ja gardzę mężczyznami którzy za wszelką cenę pragną sztucznej opalenizny. ŻAL.

Gość anamdy
anamdy maja wlosy przewaznie blond z odroscikim lub kruczoczarne, wyskubane brwie narysowane czarna kredka, mocny makijaz - obowiazkowo srebrna lub brokatowa szminka, na ramieniu wielki tatuaz z inicjalami niedoszlego amanta.

ahahaha ZAZDROŚCI mi bo jestem seksowną kobietą i straszy jakimś nowotworem :D:D Oj biedne zazdrośnice 🖐️

Gość 483729487
poczytaj na kefe topik o czerniaku, dziecko...

Gość hijakula
oczywiście ci nie życzę, ale wspomnisz jeszcze nasze słowa jak zacznie ci się szybciej starzeć skóra i rzeczywiście powstanie ci nowotwór, tzw. czerniak póki co, obserwuj pieprzyki

Gość 483729487
A, i jakbys nie wiedziala, solarium dawno wyszlo z mody i na Zachodzie prawie nikt z tego nie korzysta. U nas tylko - panienki z marginesu spolecznego najczesciej- bo to tanie. Mi sie jednak taka sztuczna opalenizna nigdy nie podobala, pasuje w sam raz do tlenionego blondu allbo czarnego jak maja te tandetne panienki

Gość spragniona jola
nie każda chodzić może , nie każda też chce tam chodzić; ja nie gardzę, bo to żaden powód; chodzę , bo lubię, mną też pewnie niektórzy gardzą, że chodzę; nic na to nie poradzę

Gość hijakula
szkoda, ze własciciele solariów w polsce tego nie czytają :D wiedzieliby, że mają jeszcze jakąś klientkę ;p nie wiem czy śledzisz, ale solaria plajtują, bo to wyszło z mody i nikt już nie chodzi xD

Gość Sflustrowana
A czy to az tak super wygląda? Rozumiem naturalna delikatna opalenizna jest fajna, ale nie jakaś czerń że aż cięzko patrzeć.. Niektóre kobiety nie mogą się opalać, bo maja jasną karnacje, Gardzisz takimi ?Super, bo one gardzą tobą. Idż się leczyć tapeciarą... Bo takie dziewczyny jak ty nie wzbudzają szacunku.

Gość like LSD
pewnie prowo. wiesz autorko,ze opalenizna to była zawsze utożsamiana z plebsem? Zresztą, tu jest POLSKA,a nie miami,klimat mamy taki ,a nie inny i jesteśmy do niego przystosowani,więc mamy karnacje jasną.

no nie! znowu mój podszyw dodaje jakieś durne tematy! zrozum to wreszcie ja nie chodzę na solarium prostaczko!!!

Gość piekna laseczka
phii ja nie chodze na solarium jak tania podroba dodoy poniewaz stac mnie na cotygodniowe opalanie natryskowe solarium jest dla brzydkich biednych lasek:P

Gość fgrfdgtegeg
przeciez to prowo debile

Gość Chlopak24
A ja czasem chcialbym byc bledszy ale chodze i tak na solarium raz w tygodniu (na krotko) choc nie ze wzgledu na opalenizne tylko ze wzgledu na lepszy nastroj po. Jakos tak niedzielne solarium pozwala mi zebrac sily na caly tydzien - szczegolnie teraz jak przy zimnie i szarosci na zewnatrz nie chce sie wstawac z lozka.

to prowo w dodatku zalozone przez mojego podszywa!!! nie widzicie ze ma zero zamiast o ? :o