Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala102:p

Tusek wam zabrał prawo do znieczulenia przy porodzie

Polecane posty

W XXIw. bedziecie rodzić w bólu i męczarniach.

Było jabka kraść??? Stwórca wyraźnie powiedział "„Będziesz w bólu dzieci rodzić"

Gość rzekł Pan
„Będziesz w bólu dzieci rodzić"

Gość rzekł Pan
nie będzie socjalizmu na Ziemi choćbyś stawał na głowie, człowieku

Gość rzekł tusk
mimo postępu medycyny pozostaniemy w sredniowieczu albowiem powiadam wam za prawde że niż demograficzny mnie nie obchodzi bo emeryci za 50 lat to nie mój problem

Gość różnica jest taka że kobieta
dawniej miała wybór czy chce czy nie, a teraz jet odgórny zakaz że nie wolno i juz

Nadal jak sobie będzie chciała znieczulić to będzie mogła tylko ten zastrzyk będzie odpłatny, a nie można to jakiejs jednej metody stosować bo były powikłania i doktorki same zrezygnowały. Ludzie wy chociaż próbujcie zrozumieć co czytacie, nie jestem fanką Tuska ale nie jego wina że dziadka zęby bolą tylko dentysta do d***

Gość hrabąszczyk
bo zbyt duzo te worki na sperme rodza tych bachorow a pieniedzy na fanaberie w budżecie Państwa nie ma

Gość nieeee kutwa mac
KURWA CZEMU JA MAM "w bólu dzieci rodzić" a facet ma "w przyjemnośći dzieci tworzyć" ??????????????? ja sie pytam!?!?!?!

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
WIesz, że to jest dokładnie z wolą Boga? Bóg bowiem powiedział iż kobieta ma w bólach rodzić, za karę za sprowadzenie ludzkości na drogę grzechu.

Gość jako że ksieznaropuch
ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo jaka fanka tuska celowo sieje zamieszanie to wkleje fragment: "Jesteśmy pod ścianą. Ministerstwo grozi nam prokuraturą, jeśli zgodzimy się podać odpłatne znieczulenie rodzącej - skarżą się w "Super Expressie" ginekolodzy. Kobiety w ciąży określają zaś sytuację dosadniej - Ministerstwo Zdrowia zachowuje się jakbyśmy żyli w XIX wieku! Do niedawna jeszcze rodząca kobieta mogła poprosić o odpłatne znieczulenie zewnątrzoponowe. Teraz jednak najwidoczniej powrócimy do praktyk, które znały nasze prababki i do filozofii, że rodzić trzeba w bólu. Co na to ministerstwo? Na razie milczy. Polskie Towarzystwo Ginekologiczne przekonuje zaś, że problem zostanie rozwiązany prawdopodobnie w... kwietniu. Tyle, że wstrzymać się z porodem przez ponad cztery miesiące żadna kobieta nie da rady... "

Gość No i dobrze jestem za
Ja tam rodziłam bez znieczulenia i mi to wszystko jedno. Niech zabraniają:) i tak już tego bólu nie pamiętam. Jakby było fest bolesne nie miałyby co niektóre po tyle dzieci,nie ma lekko . Cierp ciało jak chciało;) he he

Gość spragniona jola
tusek to kutas:)