Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły ojciec

Pobiłem 14-letniego syna

Polecane posty

Gość zły ojciec

złapałem go na paleniu ( wyczułem) , pytam czy palił, mówi nie, podniosłem głos wystraszył sie i przyznał więc dostał z liścia w głowe za kłamstwo, pytam gdzie ma papierosy, mówii że miał jeden wiec rozpocząłem ostre przeszukiwanie pokoju, wszystko fruwało...i znalazłem 2sztuki jeszcze, i znów kłamstwo, byłem już mocno w nerwach więc dostał dwa strzały w głowe i mocno w dupe bo już lezał na łóżku sie broniąc. Zabrałem wszystko, tv z pokoju, kompa, płyty, oszczędności. Dobrze zrobiłem ? bo nie wiem, troche mam wyrzuty sumienia że go pobiłem.

Gość ale mu dajesz wzór
ojciec wchodzący na kafe - pewnie koledzy się z niego śmieją :D

Gość hijakula
mogłeś zabrać rzeczy bez bicia, no ok jeden rzut przez łeb jest ok a ile masz lat tato?

Gość wcale nie koniecznie
prowo ? Sorry wyrośnie Ci z dzieciaka peezda .Dokładnie tak , tego chcesz kolego ? Nie popalałeś w młodości ? Fakt faktem 14 latek to jeszcze małe gimgówienko ale to normalka , Ty chyba nie wiesz co sie w gimnazjach dzieje . :O

Gość sraj az sie obsrasz
wstudz sie:O on Ci tego nie zapomni.. ja tez popalalam jak mialam 13-15 lat teraz jak nawet sie cos stanie, to niczego sie od niego nie dowiesz:( szkoda dzieciaka, palenie? klamstwa? nie masz z nim wiekszych problemow? boj go, problemy znajda cie same... zal.pl

Gość zły ojciec
a potem mu zerżnąłem dupsko

Gość sraj az sie obsrasz
ja pierdole... po co, kurwa pytam po co? jak znajdziesz przy nim trawe to go pewnie skatujesz?

Gość hijakula
dawniej to się dostawało po dupie za :jesteś głupi( do ojca ) a teraz się dostaje za faje, proste

ale mu dajesz wzór - błąd ? trudno, kafe fajne forum, pośmiac sie można i poczytać ciekawostki czasami hijakula - mogłem, ciśnienie skoczyło i nie opanowałem się, lat mam sporo jeśli syn ma 14 lat, dziwne pytanie milena24 - próbowałem, ale nie dałem się złapać, widac tylko próbowałem a syn zaczął to robić zbyt często ( już od kilku miesięcy wyczułem, że coś nie tak), pozatym, to że sam próbowałem, nie znaczy, że mam na to pozwalać. wcale nie koniecznie - żadne prowo, czemu wyrośnie pizzda ? sraj az sie obsrasz - i tego się boje właśnie, ale zezwalać też nie można, pozatym, czy nie może być tak, że jak za to dostał taka a nie inną karę to jak coś poważniejszego zmaluje to kara bedzie razy 3 ?

Gość choinkka2010
Wiesz co patrze co robi moja 17 letnia siostra i cię popieram, sama bym jej wlała..myślę że kontrola jest b. ważna

Gość Fan Ewy33
i dobrze - kiedys dzieciaki dostawały pasem po dupie i wyrastali z nich ludzie A teraz? Bezstresowi frajerzy, co myslą że cały swiat jest na ich usługach, gówno umieją a w pracy chcą od razu 5 tys. na początek, komórę, samochód i alptopa. A jak z kimś popadna w konflikt to od razu leca z płaczem na skarge do kierownika :P

Gość mama synów
no i co ci to dało że mu przyłozyłeś? chyba tylko tyle ze się wyżyłeś wyładowałeś swoją flustrację myslisz ze on przez to będzie cie bardziej szanowal teraz napewnoo cię nienawidzi za to co zrobileś chyba szczera rozmowa taka jak facet z facetem zdziałałaby więcej

Gość mama synów
a fajki i tak będzie palił teraz tobie na złość...i on tez bedzie musiał rozładwoac teraz swoja frustracje

Gość gffg45656
dzieci nie biję się po głowie - bo możesz mu narobić krzywdy.

zły ojciec -gdybyś był moim ojcem, spierdoliłabym z domu, współczuję Twoim dziecią

Gość prowo ale wam powiem
ze wlasnie z takim dupkiem sie rozwodze :D Tez myslal, ze reke moze na mnie i na dzieci podnosic. Przeliczyl sie kretyn.

prowo ale wam powiem-brawo :) śmierć takim tatusiom-frajerom :) jak skurwiel byłby stary to na miejscu syna oddałabym go :classic_cool:

Gość xxxxxxxxxxxe
to ktos jeszcze na te prowokacje sie nabierax

Gość gffg45656
nie powinnieneś go bić po głowie tylko po dupie

Gość pawel31
można dać karę, szlaban ale nie bić za taką głupotę. Jak synek podrośnie to Tobie wpierdo-li

Gość ave cezarrr
brak argumentów- bicie!! zachowanie prostackie- nie można naruszać cudzej cielesności. bleee- to tylko świadczy o twojej słabości.... bicie to podłość tym bardziej , że to twój syn..... brak mi słów takie zachowanie to chamstwo i drobnomieszczaństwo.

Gość ja jak miałam lat ......16
16 to mama mnie złapała na fajce, dostałam takie wpierdol po twarzy, za włosy, czym popadło co było pod ręką, że brat ja ode mnie odciągał. Co prawda podpalałam już wówczas od dwóch lat, ale jak ma palić będzie palił. Mam 22 lata i co roku od nowego roku rzucam, żadne bicie nie pomoże. Nawet jeśli to prowo to tak dla innych rodziców, no ale awanture trzeba zrobić- tak z zasady ;)

Gość mama 14 latka
Mój syn jest w wieku twojego syna.Raz spróbował papierosa i piwo.Powiedział mi o tym i dodał, że to mu nie smakowało.Więcej tego nie zrobił.Jak zapytałam, dlaczego to zrobił, stwierdził, że chciał spróbować i że wie,że to nie jest dobre.Nie bije swojego syna.O wszystkim rozmawiamy i on nie boi się mi powiedzieć o swoich różnych "sprawach".Ja nie piję w ogóle i nie palę.Także jestem dla niego świetnym przykładem.A przykłady przemawiają najlepiej.

Gość choinkka2010
Słuchajcie nikt jeszcze złotego środka nie wynalazł na wychowanie dzieci, ja byłam lana przez ojczyma którego nienawidzę i nigdy mu tego nie wybaczę, za to moje siostry po jego odejściu były wychowywane bez stresowe, bez większej kontroli i.. jedna ogólniaka nie skończyła druga jest na b. dobrej drodze ku temu. Jasne że bicie szczególnie po głowie rodzic nie ma prawa dopuścić się naruszenia cielesności dziecka. Jednak kontrola jest bardzo ważna nad dzieckiem, stała nie tylko jak się coś zauważy może trzeba było duuuuuużo rozmawiać a jak by to nie podziałało okazać swoje niezadowolenie i nałożyć kary Niewielu rodziców stara się dotrzeć do dziecka, aby być dobrym rodzicem trzeba się tego nauczyć to nie bierze się z powietrza , ja sama mam 3 letnie dziecko a już całą jedną półkę w domu książek psychologicznych o dzieciach w tym wieku.

Ale on nie dostał za palenie tylko za kłamstwo, nie rozumiem wypowiedzi, wszyscy tacy idealni ? tak synuś, kłam pal i pij, masz tu jeszcze w prezencie cool komórke :( JA jak pamiętam też za jakieś przegięcia oberwałem pasem, jakoś żyje i rodziców szanuje.