Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluś_20

Odchudzanie od 3.01. do 1.05. ma być -20kg.

Polecane posty

Gość oluś_20

Odchudzanie od 3.01. do 1.05. ma być -20kg. Razem raźniej. ogólnie najpierw planuje oczyścić się po sylwestrze a potem jeść mało i zdrowo i ćwiczyć. 4mesiące schudnąć bez jojo 20kg. mam nadwagę i marzę o wadzę 60kg. zaczynam od 3. od poniedziałku bo to juz zaczyna się normalne zycie i bedzie latwiej schudnac.co dziennie chce pisac co jem i jak sie czuje. prosze sobie darowac koentarze typu idiotka czy coś tam, moje zycie robie co chce. wszystko jest przemyslane. mozecie odchudzac sie ze mna lub tylko mi cos tak radzic. przyjmuje porady, jak i krytyke. ale prosze nie oceniac z góry. serdecznie pozdrawiam. dozobaczenia 3stycznia :)

ja również chcę schudnąć 20 kg do maja :-) chętnie się przyłącze, razem raźniej !

ja również chcę schudnąć 20 kg do maja :-) chętnie się przyłącze, razem raźniej !

dlaczego takie nierealne cele stopie stawiacie ? przecież prawdopodobieństwo że zrzucicie 20 kilo w 4 miesiące jest bardzo niewielkie. ja tez chcę do maja schudnąć ale założyłam sobie góra 7 kilogramów czyli około 2 kilo na miesiąc. takie chudnięcie jest najzdrowsze. jaką dietę musiałybyście stosować zeby schudnąć tak wiele kilogramów w taki krótkim czasie?

Gość ajdfjhdjffdhcsdjx
przecież to realny cel. Jeżeli beda sie ścisle trzymały diety bez grzeszków i dużo ruchu dołożą do tego to na pewno schudna. Ja sama zaczynam diete od poniedziałku i jestem pewna ze do konca maja osiagne swoj cel. Życze powodzenia i trzymam kciuki.

Gość kalafiorek :)
ja tez mysle ze to calkiem realne bo tez mam taki cel :P 3 miesiace temu schudlam w 2 miesiace 7 kg ..i nie bylam wcale glodna ...jadlam kiedy chcialam i ile chcialam ...powaznie :) ale wykluczylam slodycze,pieczywo,ziemniaki,makarony i slodkie napoje...

Gość mlodaaaa..
To nierealne bez efektu jojo.. Znam ludzi ktorzy tracili przez miesiac na Dukanie 10 kg, ale przynajmniej polowa wraca

Gość mlodaaaa..
Stawianie realnych celow bardziej cieszy, bo zwykle sie udaje, a czasami nawet wiecej

Gość dolce gabbana 30
chetnie i ja sie przylacze:),juz wpisywalam dietke w moich planach na nowy rok:)

Hej ja tez zaczynam od poniedzialku nie wiem jak mi pojdzie ale chce zrzucic 20kg zapisuje sie tez na aerobic mam nadzieje ze bedzie dobrze :) lodowke napakowalam jogurtami:) powodzenia !

Gość no prosze wiecej takich
ja odchudzam sie od dzis do konca kwietnia zeby na 1 maja wygladac dobrze na lato.......ba co ja mowie,swietnie super odlotowo a nie dobrze :) chce schudnac 14 kg,z 68 na 54,Myslicie ze to realne?powiem ze jak zdrowo sie odzywiam to szybko chudne,no i mam karnet do fitness klubu z basenem,lekcjami fitness,silownia,sauna,laznia i tak dalej wiec bedzie mi latwiej.Wlasnie zbieram sie na basen :) jednak najwiekszy moj problem to cellulit,moje nogi wygladaja okropnie.Powodzenia zycze i wam :)

Gość moniakhm
Ja w 2010 schudłam 23 kg w 5 miesięcy... jak się chce to wszystko można!

Mysle ze jesli bedziesz dobrze sie odzywiac i cwiczyc to napewno dasz rade :) Ja musze schudnac 20kg do czrwca:) bo troche sobie pofolgowalam:) na szczescie jestem wysoka i tak bardzo tego nie widac:) powodzenia:) jak byscie mialy jakes fajne przepisy to dolaczcie wiem ze jest wiele watkow o tym:) ale dawajcie pomysly ;)

Gość moniakhm
Aha i nie przybrałam ani grama. Jem co chcę ale w małych ilościach, ruszam się dalej i pije morze wody niegazowanej. Pozdrawiam i zycze powodzenia!

Gość gerwaza
musze schudnac przylaczam sie

Gość mona ...........
ja chcialabym zrzucic jakies 25kg ze do lipca to mozliwe dzieki diecie MŻ jak myslicie

HEJ... chętnie się do was dołączę;D Też chciałabym schudnąć, dużo razy próbowałam, ale zawsze poległam... Tym razem jednak wezmę się za siebie i schudnę. moim celem jest 10 kg (z 64 na 54) ;( Czytałam, że czerwona herbata jest dobra na odchudzanie, spala tłuszcz;) piję ją od dzisiaj, zobaczymy czy będą efekty... Co o niej myślicie, czy któraś z was ją piła??? POZDRAWIAM...;D

Czesc.Bardzo chetnie sie do was dolacze:)od 4 jestem na kopenhaskiej(licze na skurczenie zoladka I cwicze silna wole) pozniej mam plany. Przejsc na diete nielaczenia.Uwazam ze wszystko jest mozliwe 5 kg na miesiac jest napewno mozlie I napewno zdrowsze niz np.15 przez miesiac ktore pozniej wracaja podwojnie.. Trzymam za was kciuki.Nie poddajemy sie.)damy rade

Gość JESTEM NOVA
ja tez wpisalam w swoje postanowienia noworoczne odchudzanie. ostatnio przybylo mi 5 kg. zawsze wazylam 59-60 kg co i tak wydawalo mi sie za duuuuzo. marze o wadze 55kg. teraz waze 65 kg mam 166cm. ;/ zastanawiam sie nad silownia 3 -4 razy w tygodniu plus dieta albo amerykanska lub wg grupy krwi. zero slodyczy , makaronow, bialego pieczywa, alkoholu....

Gość oluś_20
hej. no i mozna powiedziec że już 1 tydzień diety minął. nie wiem jak waga bo się boje wejść. ale 11.01. wchodzę na wagę obowiązkowo. przez ten czas były 3dni oczyszczenia po świętach czyli 200kcal. teraz zamierzam jeść ok 700 i ćwiczenia 20minut codziennie stepper 100 brzuszków i 100 przysiadów no i spacer. mam nadzieje że do lutego uda mi sie schudnac chociaz pierwsze 5kg. a wam jak idzie?