Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . ... ... ..

jestem przeciętna jeśli chodzi o wiedzę, macie jakiś pomysł jak dużo zarabiać?

Polecane posty

Gość . ... ... ..

prostytucja odpada. nie jestem jakaś głupia, ale wiedzą nie błyszczę, zwyczajnie przeciętna, ale muszę sobie kupić kawalerkę i być na swoim, jakieś pomysły? studiuję zaocznie i pracuję w sklepie, kokosów to ja nie mam, kredytu mi nikt na mieszkanie nie da. rzucać studia i jechać zagranicę, kurde waham się, gdzie się moge dorobić?

ale nikt ci nie gwarantuje sukcesu. możesz wtopić, ale dobrze przemyślisz sprawę, będziesz miała dobry biznesplan, to może się udać

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
jak prostytucja odpada to nie wiemy bo żeby dobrze zarabiać trzeba mieć pomysł i kwalifikacje

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
A jak ma założyć firmę w niszowej branży na biznesplan? Trzeba się wpierw na tym znać

Gość . ... ... ..
nie mam w ogóle forsy na rozkręcenie czegokolwiek, gdzie warto jechać? znam angielski( nie jakoś perfect:P) do Holandii?

Najlepiej poproś w osobnym topiku o pożyczke:) Podaj numer konta na który przelewać pieniądze a jestem pewien, że za kilka dni będziesz milionerką:classic_cool: Jak nie tak to możesz założyć jakąś fundacje;) np. na rzecz poszkodowanych przez kafeterie...zawsze jakąś sume zachachmęcisz dla siebie:P

Gość czarny nick anonimowo
Najlepiej otworzyć własną sieć barów szybkiej obsługi i domów publicznych :classic_cool:

Gość . ... ... ..
zeby odłożyć 150000 musiałabym odkładać 5000 miesięcznie przez 2,5 roku:D