Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisiamoni

Boje się....

Polecane posty

Gość Monisiamoni

Boję sie samotności. mam 26 lat i boje się, że będe sama. Pół roku temu mój związek rozpadł się, do tej pory nie potrafie sie pozbierać. Nie wiem czy bedę potrafiła być z kimś innym.

Gość choinkka2010
trzymaj się:) całe życie przed tobą spotkasz kogoś wyjątkowego w najmniej oczekiwanym momencie

Gość kuasssssssss
tez tak miałam, teraz mam 40 lat i nikogo od tej pory nie poznałam, ale mam fajna pracę, dobrze zarabiam i mam to gdzieś :)

Gość Monisiamoni
Beznadziejna Persona - nie wiem skąd to pytanie... :)

Gość Monisiamoni
boję się by mi chłopak całego wsadzał by mnie nie rozerwał pochwy

Gość to_ fakt
możesz zostać sama w tym wieku to całkiem mozliwe, wręcz prawdopodobne... ale sie nie przejmuj zycie jest piekne

Gość Anulka..........
Daj byle komu dupki bedzie Ci lepiej !

Gość warszawski policjanttt
tez sie kiedys bałem dzis mam 27 lat i juz sie tego nie boje

Przychlast Osoba, która robi rzeczy i uważa, ze jest "cool", a tak naprawdę jest żałosna i na dodatek brzydka; patrz: pryszcze, głupi wyraz twarzy, durne odzywki. Wyzywając kogoś w ten sposób dajesz mu do zrozumienia, że jest żałosny, choc on stara sie być śmieszny lub próbuje Ci dopiec, ale niezbyt mu to wychodzi. Przychlast Nieudacznik, głupek, oferma. Ok, juz wiem :O

Gość Monisiamoni
mam wrażenie, że zostanę sama... wszystko byłoby ok, ale ja marzę o dziecku... :( A staciłam je rok temu... a instynkt macierzyński pozostał.

Gość Monisiamoni
dziecko ze swym chlopakiem zjedlismy gdy mielismy kryzys na zakąskie. zrozumialam swoj blad i sie rozstalam z chlopakiem

Gość spragniona jola
ojej, współczuję

Gość warszawski policjanttt
potrzeba bycia kochanym i akceptowanym jest taka uniwersalna we dwoje chyba łatwiej isc przez zycie ale ja juz tego nie doswiadcze i pogodziłem sie z tym i nie mam żalu

Gość Monisiamoni
nie wiem... ale mam wrażenie, że dajecie mi do zrozumienia, że jestem juz stara i, że na nic juz nie moge liczyć, tak to odbieram..... :( no cholera! brzydka nie jeste, głupia też zdaje sie nie :) ja chcę faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) a co!!!!!!!!!!!!!! ;)

Gość Monisiamoni
ps. jakis dupek podszywa sie pode mnie eh tak to bywa, że czasami galareta zamiast mózgu

Gość Anulka..........
Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka Pipka cie swedzi ??

Gość Monisiamoni
możliwe bo mam żeżączke i mendy

Gość Monisiamoni
chciałabym zaznaczyć, że ten temat jest dla ludzi poważnych, ba! tak jak to całe forum, szkoda, że trafiają się takie parapety także żarty nie wskazane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Monisiamoni
przecież wszyscy się boicie sexu i bólu to piszcie kużwa co zrobić by się nie bać i beż lęków i na luzie si8ę seksić?

Gość Monisiamoni
no niestety temat muszę zamknąć, bo kretyni podszywają się pode mnie. A przypomniałam sobie, że kiedyś czytałam o takich, to są ludzie z kompleksami, nielubiani, którzy mimo wszystko chcielibyu zaistnieć. Ale ja i tak ich iważam za kompletnych dupków i kretynów :) Śmiechu warci No pisz dalej, ulżyj sobie... :)

Gość Monisiamoni
a ja kafeteryjne debile idę się wysrać

Gość to_ fakt
ale czego ty sie spodziewałaś zakładając taki oklepany temat.... boooshe boje sie :( sostane sama buuu... ratunku!!!!!!!!!!! pomózcie mi co ja teraz zrobie buuuu :o