Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lukrecja20

jaka macie szkołę, pracę, zarobki?

Polecane posty

j.w. jaka szkole/ studia skonczylyscie, gdzie pracujecie, czym sie zajmujecie i jak sie ksztaltuja wasze zarobki?

Gość Kadawrr
A ch. Cię to obchodzi:classic_cool:

Gość Kadawrr
oh pardon.Tak brzydko się zaanonsowałem.A więc Madmoiselle Lukrecja20-ukończyłem Managment systemami przekazu informacji na Harvard Uniwersity(you know),pracuje jako prezes Britisch-Asia chamber of commerce,Jestem też prezesem zarządu Pewnej Firmy inwestujacej na rynku mediow,papierow wartosciowych,budownicta,energetyki i reklamy;moje zarobki ksztaltuja sie(podam bilans roczny w zaokragleniu)-w granicach-17 mln euro,and (you know)mam prywatny samolot sportowy(może sie przelecimy?(you know)):classic_cool:

Harvard Uniwersiy - o ile wiem to pisze sie UniVersity wiec nie sciemniaj mi tu i BritiSCH pisze sie BRITISH... 🖐️

Gość spragniona jola
nie mamy pracy, mamy stypendium i wspomożenie od rodziców, pasożytujemy

Gość Kadawrr
Ależ Baby ja to for zrobiłem,ja nie wiem jak to jest po polsku bo in englisch jest just like ty piszesz:classic_cool:Polecimy may awionetką bejbe w dal?:classic_cool:

Gość Lukrecja20....
Kadawrr właśnie się wylogowałam...ale napisze Ci,że jest mi teraz tak gorąco...czuje taką,taką falę no wiesz...przejdzmy na priv ohoh pragnę kochać i być kochana Kadawrr only you!!!👄❤️🌻

Gość Kadawrr
Ok baby so let's go to the priv:classic_cool:🌻❤️

Gość ...........the.........
..........end......❤️❤️.............

Gość Sztywny Misza
12 tys. miesięcznie netto , kiedy pracuję to pracuję a teraz mam kilka dni wolnych i idę do moich kobiet, widzę że jestem tam potrzebny :)

Gość Laga O
A tu się Kadawrr ukrył i w dodatku (...) wycinam dla dobra czytających.

Gość ja się na tym znam
co sprzedam na złom to moje, dodam, że jestem po studiach, anglistyka, zarządzanie i markenting także, przegrałem życie

Gość .s.e.k.r.e.t.a.r.k.a
tu automatyczna sekretarka Pana Kadawrr'a-Czy Pani Laga 0 ma jakąś wiadomość do przekazania??

Gość Laga O
O, jesteś, we własnej osobie. :classic_cool: Masz tu ode mnie 👄 za twoją twórczość na kafe. Czy twój nick wziął się od francuskiego cadavre? To by tłumaczyło, że jesteś no-life'em i dlatego siedzisz na kafe. :D

Gość od Kadawrr
Nie jeszcze nie;) a kim Jesteś:classic_cool:,że dostaję taki miły prezent👄?:classic_cool:

Gość od Kadawrr
DziękujeDoceniam gest👄 Jakże on słodki w smaku mmm👄a to ode mnie dla Ciebie one and only Laga20:):):):):)

Gość Laga O
Och przepraszam za zwłok(i)ę :classic_cool:, zajmuję czas zabawianiem się w innych tematach. Jestem tym kim w nicku, ale nie pamiętam w jakim języku to można odczytać, chyba macedońskim, a może czeskim.

Gość od Kadawrr
Chmmm mam wrażenie,że widzisz więcej niż przeciętny dyskutant na forum-i to nie jest przenośnia:):):classic_cool:

Gość Kadawrr
W istocie Kadawrr to sfonetyzowanie cadavre(czy jak tam)ale zamysł umiszczenia go pod nim był niezwiązany ściśle z jego znaczeniem........jakoś tak przypomniała mi się przed wejściem na ten topik pewna postać z mało gornolotnej gry komputrowej-zaznaczam-gramsporadycznie a postać tę zapamiętałem tak jakoś:)

Gość od Kadawrr
for Laga 0 na Dobranoc👄🌻:classic_cool:

Gość Laga O
Mi się to właśnie z jakąś grą skojarzyło, jak byłam mała to często towarzyszyłam bratu w postaci obserwatora i komentatora jego rozgrywek. Czyżby z Mortal Kombat? Nie..

Gość od Kadawrr
Nie o ile pamiętam to Quake:classic_cool::):classic_cool:No to buziaki 👄dla obserwatorów gier-Laga O👄

Gość Laga O
Och jakaż szkoda! Pewnie jakaś laska się domaga od ciebie laski. (jeśli kiedyś byś namawiał dziewczynę na zrobienie loda a dziewczę się obrazi to się wywiń że to po czesku znaczy miłość :classic_cool:) Adieu, mon dieu! ;)

Gość od Kadawrr
Oh to byłby najlepszy scenariusz-tzn to czemu muszę wybyć...a co do czeskiego to przyznam,iżnmuszę go podszkolić w tym zakresie:classic_cool::classic_cool:to sięn zawsze przyda,to tak jak przed laty Zbigniewowi Wodeckiemu nie pozwolono w Czechosłowacji jeszcze wtedy zaśpiewać pewnej piosenki,w której było słowo ''poszukaj''tralalalala-w ostatniej chwili okazało się,że slowo szukać w tamtym języku oznacza tyle co[delikatnie pisząć]''kochać się'':classic_cool::p:p ......Adieu Madmoiselle Laga O❤️

Gość Laga O
Nie pozostaje mi napisać nic innego jak: szukaj mnie, Kadawrr. Oczywiście w znaczeniu metafizycznym. Haha.

Gość Laga O
a niech to, miało być: haha! haha. jest mało radosne