Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uległa ania do pogadania

czy jakiś miły czarujący Pan z poczuciem humoru ma ochotę na rozmowę??

Polecane posty

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
WARZE 100 KG WARZE 100 KG WARZE 100 KG JESTEM PASZTETEM JESTEM PASZTETEM JESTEM PASZTETEM MAM FACETA CO WAS WSZYSTKICH POUSTAWIA-JEST GEJEM JEST GEJEM JEST GEJEM

moja agresje powoduja takie kurwy jak właścicielka topiku a moj facet jest 100 % mężczyzna ktory na takich jak ty to moze naszczac i jeszcze kaze sie im obliazc heheheh

MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE MAM FACETA PEDAŁA CO SZCZA NA WSZYSTKICH I TO ZLIZUJE

martii ty meska dziwko wypierdalaj ziemnieki obierac bo zaraz kobita wroci z pracy i ci wpierdoli ze tylko siedzisz przy kompie i konia walisz....

JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM JESTEM KSIENZNICZKOM

Gość Ty, karolinkaaaaaaaaaaaa !!
"wypie**alaj szmatławcu.. ,ciekawe czy twoja laska wie ze sie branzlujesz przy kompie jak gadasz z jakas k**wa.... co pewnie wazy 100 kg i nigdy ch*ja w pi**zie nie mialaty wy jesteście zakompleksionymi facetami z małymi kutasami heheheh" - na którym uniwersytecie uczą tak wyszukanej polszczyzny :D ? Czy może po prostu młodość spędziłaś ściągając jabole w bramie pod monopolowym ? A twój facet (?) zapewne istnieje tylko jako seria plików z rozszerzeniem JPG :D Zresztą, nawet jeżeli nie ... to może mi co najwyżej naskoczyć - i to z bardzo wysoka :D

glupie malu kutaski sie podniecaja wymyslona kolezanka co gladzi swoja smierdzaca pizde takie kobiety to kurwy i zdania nie zmienie

MARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZE MARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZEMARTII SZCZAJ MI DO BUTA, MOJ CHOP TO WYLIZE

jeszcze bys sie zdziwil....

MOJ MEZCZYZNA MA DUZA PALE, A JA JESTEM KSIENZNICZKOM MOJ MEZCZYZNA MA DUZA PALE, A JA JESTEM KSIENZNICZKOM MOJ MEZCZYZNA MA DUZA PALE, A JA JESTEM KSIENZNICZKOM MOJ MEZCZYZNA MA DUZA PALE, A JA JESTEM KSIENZNICZKOM MOJ MEZCZYZNA MA DUZA PALE, A JA JESTEM KSIENZNICZKOM MOJ MEZCZYZNA MA DUZA PALE, A JA JESTEM KSIENZNICZKOM MOJ MEZCZYZNA MA DUZA PALE, A JA JESTEM KSIENZNICZKOM

wypierdalac gownojady do roboty

A BYM CI KURWA TEGO SZCZAJACEGO OBIŁ.

MOJ FACETA MA OGROMNEGO KUTASA, TAKIEGO JAKIEGO SWIAT NEI WIDZIAL MOJ FACETA MA OGROMNEGO KUTASA, TAKIEGO JAKIEGO SWIAT NEI WIDZIAL MOJ FACETA MA OGROMNEGO KUTASA, TAKIEGO JAKIEGO SWIAT NEI WIDZIAL MOJ FACETA MA OGROMNEGO KUTASA, TAKIEGO JAKIEGO SWIAT NEI WIDZIAL MOJ FACETA MA OGROMNEGO KUTASA, TAKIEGO JAKIEGO SWIAT NEI WIDZIAL PRYYYYK

Nie przypominam sobie, żebym się gdzieś podniecał tym, co założycielka napisała - natomiast takie głupie lochy jak ty powodują u mnie odruch wymiotny :D "jeszcze bys sie zdziwil...." - chwalisz się własnym facetem ? Rozumiem, że sobą nie możesz - bo nie bardzo jest czym :D ? I jeżeli wyznacznikiem męskości jest dla ciebie wielkość kuutasa... ;) - to szczerze współczuję :D Naprawdę masz ambicje niższe niż głębokość szpar między płytami chodnika :D:D

za maly jestes osrancu nawet do chuja mu nie siegasz heheh male pedalki zalosne

MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA MOJ CHLOPAK CIAGNIE WSZYSTKIM KOLEGOM HUJA

poprostu zal mi was chlopaki ze cale dzie spedzacie na waleniu konia przed komputerem a takich kurew jak wlascicielka topiku nie nawidze

ALE JA BYM CI GO NAPRAWDE OBIŁ ;)

Trudno sięgać do chuuja komuś, kto go nie ma ;) Obsłużyłaś już żuli spod nocnego ? Jak się spóźnisz - będą zasmuceni :D

A mi żal durnych krów, które włażą tu po to, by sobie jadem popluć :D Skończyłaś chociaż podstawówkę :D ?

zakompleksieni frajerzy i tyle moge o was powiedziec nie stac was na dziewczyne w realu to tylko internet pozostaje

MOJ CHLOPAK TO ZUL SPOD BUDKI Z PIWEM MOJ CHLOPAK TO ZUL SPOD BUDKI Z PIWEM MOJ CHLOPAK TO ZUL SPOD BUDKI Z PIWEM

JESTEM MONDRA JESTEM MONDRA JESTEM MONDRA JESTEM MONDRA JESTEM MONDRA JESTEM MONDRA

Dobrze, dobrze :D Pocieszę cię, że na ciebie nikt by nie zwrócił uwagi - ani w internecie, ani w realu :D A teraz znikam, bo mam ważniejsze sprawy do roboty niż konwersować (?) z góównem, popierrdującym z poziomu kanalizacji :D Trzymaj się 🖐️

a co wam przeszkadza ze na ta kurwe naskoczylam?? chcielibyście zeby wasze córki, siostry, zony i matki były takimi szmatami??? nie sadze... kurestwo trzeba tepic

JESTEM FLONDRA JESTEM FLONDRA JESTEM FLONDRA JESTEM FLONDRA JESTEM FLONDRA JESTEM FLONDRA

NIE, NAJWIEKSZA KURWA NA KAFFE TO JA, A MOJ FACET MA 40CM NIE, NAJWIEKSZA KURWA NA KAFFE TO JA, A MOJ FACET MA 40CM NIE, NAJWIEKSZA KURWA NA KAFFE TO JA, A MOJ FACET MA 40CM NIE, NAJWIEKSZA KURWA NA KAFFE TO JA, A MOJ FACET MA 40CM