Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dzien dobry. ja już wstałam :)

Polecane posty

leżę sobie w łóżeczku i się przeciągam i chyba zaraz znowu pójdę w kime, a wy zapierdalać do robotki heehehh :D

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Czy w łóżeczku masujesz sobie piczke ?

to spierdalaj spac ty trolico bo znowu bedziesz zasmiecac cafe tymi idiotycznymi tematami

nie ide spać póki co bo sobie kilkam z moim chłopakiem, a on mieszka w stanach :) w californi :)

to nie ma kto cie wypierdolić? chwalisz sie że jest w ameryce?> czy żalisz że nie ma kto cie jebać?

Amanda O i co z tego że jest w Ameryce? i co z tego że inni muszą iść do pracy? widzisz oni przynajmniej zarabiają na siebie

Gość hahahahahhh
ladaco 10/10, jak nigdy :classic_cool: :D:D

wyciagasz zbyt daleko idace wnioski leviatan! skad wiesz, ze ja na siebie nie zarabiam ? :D

ladaco -> tylko ja się nie nabijam z tych co pracują, Amanda -> bop jakbyś pracowała to byś nie mówiła o tym że inni zapierdalają dzisiaj

czy wy wszystko musicie brać tak dosłownie? :o co to ma do rzeczy czy pracuje czy nie? dzisiaj nie pracuje i chciałam powkurzać tych co musza isc. odpieprz sie!

Gość karolinkaaaaaaaaaaaa
TINIO pare dni na kafe a juz jak sie wyszkolil,......szybko sie uczy chlopaczyna

Gość levviatan Ty to sie
zachowujesz jakbys z choinki spadl :O ona ma widocznie w dupie kto ja bedzie lubil. a nawet wiecej. oona chce zeby ja nie lubili. marzy jej sie celebrites na kafe 😴 ale niestety, co poniektorym elementom nie dorowna nigdy🖐️ tu sama zlosliwosc nie wystarczy. trzeba dobrze wazyc slowa, miec sile przebicia i intelekt czego autorce troche brakuje nie ukrywajac:O

pomozcie bo nie moge zobaczyc zdjecia miss amandy

Biedna jesteś:) Ja tam wstałam i zjadłam śniadanie z moim facetem, przytulil, pocałował, porozmawialismy i pojechał na zakupy a ja leże sobie na łożku z laptopem obok :D 🖐️

levviatan Ty to sie, sama jestes glupia :o i jaka celebritis? ja niczym nie chce tutaj byc. znalazłam sobie to forum jakies 2 tyg temu i teraz sie zaczernilam. pisac sobie nie moge? o co ci chodzi? :o

ja pierdolę. na codzien nie przeklinam ale z wami inaczej się nie da. ja pierdolę nie znacie się na żartach? to był taki żart? żarcik? na rozladowanie atmosfery?

a ja nie mam wolnego i co z tego??? ty tepa suko?

Gość ale jaja jak berety
amanda nie dość ze glupia próżna picza to jeszcze ma pospolity, tani gust muzyczny :D

co zlego jest w pospolitym guscie muzycznym? :o wenus ta na fotce w stopce to ty??????????? :D