Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz 28

Jak to jest ?

Polecane posty

Gość xyz 28

Tak się zastanawiam jak to jest . Dlaczego mężatki nie maja problemu z tym ,że poznają innych facetów gotowych i nawet zakochujących się w nich czy to w realu czay wirtualnie . Sporo tu nawetr takich tematów ,a te kobiety i dziewczyny , które sa wolne ciągle narzekaja ,że brak kandydatów na mężów i szukaja , szukają , szukają...

Gość bo tym pierwszym juz
nie zalezy, nie maja cisnienia na znalezienie faceta, na zwiazek sa na luzie ...... faceci to wyczuwaja i lgna bardziej wlasnie do nich

Gość to one.........
....kogoś szukają??? a ja myślałam że tylko biorą się za zajętych facetów a potem piszą na forum: kochanki....

Gość układ międzyplanetarny
mężatki mogą znać sztuczki, których jeszcze nie znają panny

Gość xyz 28
bo tym pierwszym już - i czego oczekują faceci od mężatek ? Przeważnie są to też wolni mężczyżni ( chociaż nie zawsze ale ja mam na myśli właśnie tych wolnych ) . Na co liczą , na romans skoro nieraz twierdza ,ze szukaja prawdziwej miłości. to one - no szukają chociażby temat "Szukam drugiej połówki od zaraz" czy coś podobnego własnie krąży tutaj układ międzyplanetarny - a jakie to sztuczki znaja mężatki ?

🌻dobrze wiadomo,ze mężatka moze dać niezapomniane chwile a i tak wróci do męża,dzieci...moze to,ze nie bedzie wymagała od niego zwiazku,obrączki i pomocy przy dziecku nocą działa w taki sposob...

może z rzucaniem uroków na facetów jest jak z jazdą na rowerze - raz to zrobisz i po prostu potrafisz? :classic_cool:

Gość xyz 28
Taki który twierdzi ,że chce się zakochać .

No to proste Szukają idealnego kandydata na męża żeby potem nic poszukać przygód z kochankami ale zawsze i tak wracają do ukochanego,wyszukanego męża i dzieci Do domu po prostu

od dawna masz problemy z mysleniem autorze? pewnie od poczatku alfabetu

Gość xyz 28
Nie mam problemów z mysleniem !

Gość xyz 28
Zawsze szczery _ skoro twierdzisz,że mam to niech tak będzie, ale Ty jeżeli ich nie masz to odpowiedz logicznie i sensownie na pytanie!

Gość xyz 28
Tylko kilkoro potrafiło dać odpowiedzi na zadane pytanie reszta napisze jedno zdanie odbiegające od temtu i mysli,że świecie !

Gość xyz 28
świeci !

swieca to plastikowe jezuski z czestochowy i sa pewnie wiecej warte niz Twoje pytanie

swieca to plastikowe jezuski z czestochowy " To nie Jezuski ale Maryjki :D wiem o tym bo ciotka była ostatnio na Jasnej Górze i przywiozła taką jedną ze świecaca koroną

Bo faceci slabo wierza we wlasna zdolnosc oceny, uznaja, ze skoro ktos sie z kobieta ozenil, znaczy sie jest tego godna, wiec nalezy o nia zabiegac... Podoba im sie ta kobieta, o ktorej inni faceci mowia/mysla, ze jest atrakcyjna. Sama - znaczy "be", bo nikt jej nie chcial. Takie pacany. A w to, ze szukaja "prawdziwej milosci" swiecie wierza. A taka mezatka, na pewno umie kochac "naprawde", przeciez ktos juz to sprawdzil.

Podoba im sie ta kobieta, o ktorej inni faceci mowia/mysla, ze jest atrakcyjna. Sama - znaczy "be", bo nikt jej nie chcial. Takie pacany." rozumie to ktoś ? :D znaczy samotne nie moga być juz atrakcyjne? :D

Gość Ten fragment jest lepszy
A taka mezatka, na pewno umie kochac "naprawde", przeciez ktos juz to sprawdzil. " :D

nie Regres, bo nie sa nalezycie przetrzepane przez innego frajera, z tego co zrozumialam przynajmniej :)