Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz 28

Jak to jest ?

Polecane posty

Gość ale pierdolicie
farmazony:O:O:O:O jakos ja jestem sama i ciagle gdzies mnie zaczepiają. A w związku nigdy nie byłam. I uwierz nie mam naście lat. Chwytacie się tych opcji, by uwierzyć, że nie jesteście nie atrakcyjne, nie interesujące, odstraszające...Prawda w oczy kole?

Dlaczego tak jest? Bo faceci interesują się kobietami, którymi interesują się inni mężczyźni To zjawisko falowe i często nieodwracalne :)

a nie jest tak czizas że facet to zdobywca, zawsze stara się mieć to co by chcieli mieć inni ?

Gość ale pierdolicie
:O:O:O interesują sie nimi, bo fajnie wyglądają, są uśmiechnięte i zadowolone z zycia. Swoim zachowaniem dają znak, ze jak podejdą, to nie dość, ze z bliższa przyjrzą się jej miłemu uśmiechowi, to jeszcze nie dostaną po pysku. Wy macie zazdrość, nieszczęście i frustracje wypisaną na twarzy:O:O:O:O

a nie jest tak czizas że facet to zdobywca, zawsze stara się mieć to co by chcieli mieć inni ? jasne, podchodzi do takiej uprzednio zmacanej, wali pala w leb i za wlosy do jaskini

że facet to zdobywca, zawsze stara się mieć to co by chcieli mieć inni ?" chciałas chyba napisac "to co mają inni";)

Jestem mężatka od kilku lat i nie odbieram moich bliskich relacji z mężem jako zmacania, powiało frustracją

Gość ale pierdolicie
Samotna moze miec kazdy, mezatke trzeba zdobywac, pokonac jej opor, wykiwac meza... Ta gra podnieca prawdziwego lowce. ciekawe dlaczego nie garną się do zdobywania praktykującej katoliczki? no gdzie ci prawdziwi samczy łowcy ?;) zaniedbywane mężatki są proste w obsłudze i wiedzą czego chcą. Każdy małolat i nie małolat wie, że taka kobitka urządzi im niezłe rodeo. Z panienkami nigdy nie wiadomo;)

Gość xyz 28
Widze kącik wzajemnej adoracji :-p trzech pyskujących , którzy nie potrafia dac ,żadnej logicznej odpowiedzi ,

nie odbieram moich bliskich relacji z mężem jako zmacania, powiało frustracją to przez to tsunami pewnie

trzech pyskujących , którzy nie potrafia dac ,żadnej logicznej odpowiedzi , " A jak pytanie brzmi? :P

czizas jakiej płci jesteś wynalazkiem ? denerwuje mnie Twóje negatywne podejście od dłuższego czasu w każdym temacie :)

Gość xyz 22
czizas jest bezpłciowa jadowta zmija

denerwuje mnie Twóje negatywne podejście od dłuższego czasu w każdym temacie" czytaj : pisząc to na co nie liczył autor tworząc dany temat :)

Mooonia jezli tsunami Cie wystraszylo to sprobuj zastukac obcasami moze czarodziej z krainy Oz ma jakas magiczna rozdzke rozweselajaca :)

Gość xyz 28
Reges jakoś inni potrafili rozczytać pytanie a Ty :-0

Czizas? To ty? Co taka nagła zmiana nastroju? Ostrzegam że kasy nie pożyczam!

Gość xyz 28
czizas idz jebnij sobie pacowke w sraczu moze ci ulzy