Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma czasu na głupoty

silne kobiety

Polecane posty

Mając naście lat byłam przekonana, że to rola faceta być silnym, niezniszczalnym i do wszystkiego. Teraz, będąc niewiele starsza, jestem pewna, ze mam więcej siły niż niejeden facet. Nie chodzi o siłę mięśni (chociaż i tutaj bym polemizowała), raczej o siłę charakteru i siłę w dążeniu do celu. Nie będę opisywać moich zmagań z losem - pewnie tylko garstka z was chciałaby czytać o matce, która mimo, ze wyrzadziła wiele krzywd jest najcenniejsza na świecie, o ojcu, który zawiódł wszelkie oczekiwania, o rodzeństwu, które potrafi zostawic bez pomocy w najtrudniejszych życiowych sytuacjach... Piszę, bo szukam kobiet, które też czują się silne, wytrwałe i które mimo tego, że los ich nie rozpieszcza, potrafią być dumne ze swoich dokonań. A może znacie takie kobiety?

Gość silna?
hmm ja tez wiele przeszlaam i ciagle sie zmagam z losem....los mnie nie szczedzi niestety. tego co ja przeszlam to ciezko jakiemukowleik czlekowi przejsc oczywiscie nie obylo sie bez uszczerbu na zdrowiu i t powaznemu ktory mi utrudnia zycia, nie moge przez to walczyc dalej...poddalam sie juz!

Gość jestem silną kobietą
jednak nie twierdzę tak z powodu swoich dokonań. Moja siła tkwi w tym, że pomimo ogromnych przeciwności losu i zdarzeń losowych nadal jestem na tym świecie i się nie załamuję. Moja psychika również nie jest jeszcze tak bardzo zryta :P

Gość jestem silną kobietą
potrafie zrobic loda będać w przestrzeni kosmicznej bez skafandra kosmicznego .. Jestem naprawde wytrzymała i silna

zgadzam się z Tobą :) Dopiero poznaje np. mojego faceta ze strony psychicznej, czyli naprawde jego słabej strony.. Nie wiem czy wszyscy w sumie tacy są ale większość chyba tak.. Przykaldem tego np jest krzyk, obwinianie itd. To wszytsko z bezsilności moje drogie:)

Teraz, będąc niewiele starsza, jestem pewna, ze mam więcej siły niż niejeden facet. mam pokazne i duze jądra , staje coraz bardziej męska .. Moze juz jestem facetem

tak naprawdę każda z nas pojmuje ten "przykry los' inaczej. Dla jednej jest to fakt, ze zakochała się w kims kto ją rani, dla innej to śmierć rodziców a dla jeszcze innej ogromne problemy finansowe. I w dodtaku każda z nas postrzega problemy innych jako mniej ważne i mniej doskwierające. Ja jestem w szoku, ze niektóre sprawy w moim życiu potoczyły się tak a nie inaczej tylko i wyłącznie z powodu moich odważnych "silnych' decyzji. I chociaż jest i będzie mi ciężko, to jestem z nich dumna. Tylko wiele muszę w życiu poświęcić dla kogoś innego. Te wszytskie sprawy, problemy, trudnośći dały mi nie tylko dużo siły ale i odwagi - miałam i mam do czynienia z sytuacjami, w których nigdy siebie nie widziałam. Załatwiam sprawy, które kiedys były dla mnie nie do przeskoczenia. Wykonuje telefony i jestem przekonywująca, bezposrednia i odważna. czlowiek sie zmienia, kiedy ma przed sobą jasny i okreśłony cel,

i w dodatku mam wrażenie, że gdyby miał zrobić to wszytsko za mnie którykolwiek z męzczyzn - to jestem 100% pewna, że schowałby sie do skorupki i czekał na rozwój wydarzeń aż byłoby za poźno.

jestem tak silna ze potrafie rozgniatać orzechy samymi mięsniami pochfy