Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eureka120

przed okresem

Polecane posty

Gość eureka120

zawsze przed okresem mam okropnie wielki apetyt. moglabym jesc caly czas i to wszystko. w dodastku wcinam wtedy mnostwo slodyczy. jak mam okres zawsze musze przytyc z 2-3kg, pozniej oczywiscie je zrzucam, ale co miesiac coraz bardziej mnie to meczy. a nie mam takiej figury, zebym mogla sobie pozwolic na dodatkowe kilogramy, po prostu jestem trroche wieksza, a jak mam okres to juz calkiem czuje sie jak slon. jak mozna zahamowac apetyt przed okresem? moze ktos ma taki sam problem?

Gość adinnaaaa
a u mnie jest odwrotnie, apetyt normalny a i tak nabieram wody. czuje sie jak balon i juz. ty mozesz troche oszukac swoj apetyt. jedz wiecej owoców, lekko strawnych potraw.

Gość proste....
nie zapychaj się śmieciami, tylko jedz np błonnik, owoce, orzechy, mieszanki bakaliowe, a jesli chcesz słodkie, to chipsy jabłkowe, bananowe etc, na pewno to wszystko jest sto razy zdrowsze i mozesz jesc ciagle. Poza tym to normalne, że waga jest większa przed okresem, bo wtedy się zbiera woda w organizmie, która też swoje waży. Każda kobieta tak ma.

Gość adinnaaaa
a i nie zapomnij o ruchu, przynajmniej spaceruj. to powinno rozluznic to napiecie przed okresem

Gość proste....
lub pij herbatę zieloną, która jest moczopędna i poprawia samopoczucie.

Gość prawniczka23
zacznij brac tabletki antykoncepcyjne. Ja biore yaz i pms rozplynal sie:)

Gość eureka120
dzieki wielkie za rady. postaram sie wprowadzic te owoce i zielona herbate. moze bede sie czula lepiej

Gość proste....
jest o wiele więcej ZDROWSZYCH sposobów niż tabletki....