Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczko w pupie

Jutro sylwester - będę siedziała pod kocem przed telewizorem i płakała....

Polecane posty

Gość oczko w pupie

tak jak co roku ...obejrze film ''kogel mogell na tvnie , potem komedia na tvn7 , obejrze fajerwerki w warszawie i wroclawiu . i pojde spac .... :(

zrób cos nietypowego i przełącz kanał na Tv Trwam :D bedzie niekonwencjonalnie :)

Gość scypion
Cóż. Ktos musi szaleć, żeby spać mógł ktoś.

Gość oczko w pupie
ee włącze jeszcze moja lokalną telewizje... sylwester na deptaku

Gość ale w domu najlepiej
się spędza sylwestra :) po co mrozić dupę na rynku z bandą zapijaczonych i rozwrzeszczanych mord? ja sobie wejdę z moim chłopakiem do łóżka będziemy jedli owoce z bitą śmietaną, popijali szampanem, będziemy się kochali i nadrabiali filmowe zaległości.

Ja też chce się pokochać z kimś:( Ja tam zawsze gdzieś wychodziłem,ale sylwester w domu jest najlepszy i najspokojniejszy.

Gość a ja se bede imprezowac
i bynajmniej nie na dworze :P

Gość ..mariolka..
a ja ide do pracy... i 1 stycznia cale 12 godzin bede tam siedziec. i coo?

Gość a ja w domu i wielce sie
ciesze Posiedze sobie z mama posmieje poogladam filmy poucze troche i to bedzie wlasnie wtedy cudowny wieczor :)

Gość płakać_bez sensu
równie dobrze można by było przepłakać cały tydzień po nowym roku tylko po jaką cholere ludzie !!

Gość baba z kierownicą
do ja też przed telewizorem, pod kocem i drinkiem w lewej ręcę

Gość mamba1985dg
a czemu jak co rok czemu nie spedzisz sylwestra w towarzystwie

Gość BakeRolls
Ja tam mam już przygotowane na jutro chipsy, piwo, lody, jakieś inne słodycze, dzisiaj poszukam ciekawych filmów i tak spędzę sylwester :) Zamierzam oglądać filmy, jeść to, co lubię, wyjść zapalić, poczytać jakąś książkę, posłuchać muzyki - lubię takie wieczory. A o 12 wyjdę i popatrzę na fajerwerki. W tym roku nie mam ochoty na włóczenie się po imprezach. Jeszcze mam opcję zajrzenia do brata, ale mam za dużego lenia :P

Gość płakać_bez sensu
chętnie bym sie powłóczyła..tylko dlaczego ten sylwester jest zimą !!

ja też zamierzam tak spędzić Sylwestra - pod kocem, z butelką alkoholu i pewnie rycząc. aha, i nie jestem sama, gdzieś tam po mieszkaniu będzie plątał sięmój facet, ale że to on jest powodem że czujęsię stara, brzydka i niechciana to tak naprawdę też spędzę ten wieczór sama. i git.

Gość a ja w domu i wielce sie
hehe Bake rolls tez juz mam rzygotowane slodycze piwo chipsy i tez filmow dzisiaj szukam :) Milego sylwka ! :)

Gość BakeRolls
A ja w domu i wielce sie - dzięki i nawzajem! :) Dziewczyny, ryczeć przez faceta? :) pokażcie im, że skoro oni mają was w dupie, to wy ich też. Napijcie się piwa, zapalcie papierosa (o ile palicie), wcinajcie te wszystkie trujące ale dobre świństwa typu chipsy ;D Nie wiem dlaczego, ale ja na swój sylwester nawet się cieszę :). Wszyscy moi znajomi gdzieś na imprezę idą i tak się złożyło, ze nim się obejrzałam, zostałam sama i wcale mi to nie przeszkadza. Pewnie przy odrobinie chęci gdzieś bym znalazła dla siebie miejsce, ale wyciągam dobre strony z takiego lenistwa, jakie planuję :).

Gość Sama ale nie smutna
A ja będę w domu i cieszę się z tego :) nie odmroże sobie tyłka na placu, posiedzę przed komputerem, poczytam, wypije lampkę szampana albo wzniosę samotnie toast kubkiem kawy :)

Gość thaisse80
ja bede w domu, najpierw klacja z mezem, szwagrem, kolega i kuzynka. potem pewnie bede musiala polozyc spac coreczke wiec nowy rok przywitam z corcia u piersi.

Gość ...i wtedy kuzynka da czadu
z twoim mężem ,szwagrem i kolegą :D

Gość ruda misia
ja tez sama i tez mogłabym ryczec - ale nie dam mu tej satysfakcji... co roku chciałam żebyśmy zostali w domu, pogadali, napili się, pokochali... - tylko my... no i teraz mogę to zrobic, ale sama :-) tylko z tym kochaniem będzie trudno...

Gość atomekl42
a kto wie ,może następny sylwester nie będzie samotny ?

Gość ruda misia
... I tego się właśnie spodziewam :-)

U mnie tez tak kiedys bylo - w okresie zakonczenia studiow, mialam ogrom pracy i bylam samotna przez bardzo dlugi czas. Spedzalam zimowe swieta pod kocem, przed telewizorem, z kubkiem herbaty w reku, nawet nie mialam do kogo zadzwonic - rodzina i bliscy mieszkaja bardzo daleko. Powiem Ci szczerze, nieciekawa to byla sytuacja. Ale z czasem wszystko sie zmienilo, teraz mam wlasna rodzine, lepsza prace i nadzieje na lepsze jutro. Wiem, co przezywasz, i przytulam Cie mocno. Szczesliwego Nowego Roku, mimo wszystko, trzymaj sie !

Gość BoCin
Jeeej, Jeeej... przecież to tak naprawdę nowy dzień. Nic się nie stanie jak będziecie siedzieć w domu... ale skoro już tak bardzo narzekacie to możecie przyjść do mnie. Zapraszam. :D

Gość lolipopka_________
ja wlasnie zrezygnowalam z wyjazdu sylwestrowego i teraz siedze i placze bo bardzo chcialam jechac ale czasem w zyciu trzeba wybierac. sa rzeczy wazne i wazniejsze... :(

Gość lolipopka_________
i spedze go tak jak ty, zamierzam isc wczesnie spac i nie czekac do polnocy zeby sie nie dolowac ze ludzie sie w tym czasie dobrze bawia :(

A czy jest czego zazdroscic tym ktorzy spedza go inaczej, jako jednostka aspoleczna sadze, ze nie

Kochana, dla mnie to jest dzień, jak codzień. Nie rozumiem tej psychozy. Muszę gdzieś iść, gdziekolwiek, aby iść. Nie rozpaczaj, nic wielkiego się nie dzieje. :)