Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakis cud

To cud że ten KOTEK przezył.......

Polecane posty

Gość to jakis cud

Jestem w szoku ze ten kot to wszytsko przezył. Bardzo sie cieszę ze tak szybko organy prawa zajeli sie tymi degeneratami. Odrazu wiedzialam ze kamerzystą musi być brat bo dorosły czlowiek nie zachecał by do takich zachowan. pisali ze ta rodzinka miala jeszcze psy...:(

Gość to jakis cud
ciekawe jaki bedzie finał tej sprawy??? odbstawiam 500 zł kary :( a wy jak myslicie???

Gość to jakis cud
ladaco idz sie lecz czloweiku.....jestes taki sam jak ten głupi 15 latek ktory uczył brata takich zachowan....

Gość sfcsfdxdxf
a skąd wiecie, że to już załatwione?

Gość to jakis cud
uwazam ze tacy ludzie powinni miec dożywotni zakaz posiadania zwierząt!!!tak jest na zachodzie a u nas prawo jest nieudolne w sprawie zwierząt a poki tak bedzie to tacy debile beda to wykorzytywać bo przeciez nic im za to nie grozi:(

Gość spragniona jola
ale za co byś zabił kota? że tak ładnie mruczy, łasi sie i robi gnieciuszki? czy dlatego, że jest zwierzęciem pożytecznym, które łapie szkodniki-myszy, szczury, i przez to chroni zboże np. na wsi?

Daj spokoj. Co wyrosnie z takich patologicznych dzieci??? W wieku 3 lat zneca sie nad zwierzętami a w wieku 13 to juz bedzie kradl, gwalcil i mordowal:( dlatego degeneraci powinni byc kastrowani i sterylizowani zeby nie plodzic mase takich dzieci...

Gość to jakis cud
http://www.tvn24.pl/-1,1687795,0,1,maltretowany-kot-byl-tragicznie-przerazony,wiadomosc.html STAD TO WIEMY

Gość spragniona jola
ja nie pierdolę, bo nie mam czym

Gość to jakis cud
MILAMILKA ten 15 latek wyrządził bratu niewyobrazalną krzywde zachecając do takich zachowan i to on powinien ponieść karę... co wzrosnie teray y tego 3 latka yastanwiam sie bo z tego 15 letniego degeneraty nic juz dobrego nie wzrosnie

Gość to jakis cud
ta rodzinka miala jeszcze inne koty i psy...te zwierzaki tez zabrali i są w targicznym stanie psychicznym czyli znaczy sie ze tez byly maltretowane....

Gość to jakis cud
a ile jest takich sytuacji o ktorych nawet nie wiemy?????:-o ten debil zamiscil filmik na necie i go dopadli ale ile dzieciakow tak bawi sie w piwnicach, na podworkach czy w domu gdy nikt nie widzi??? to jest rpzerazajace co niketore zwierzaki muszą przejsc w zyciu...... a w chinach???obdzieraja psy zywcem ze skory bo wtedy łatwiej skora odchodzi od ciała....:(

Gość retert
a w chinach???obdzieraja psy zywcem ze skory bo wtedy łatwiej skora odchodzi od ciała ....' cudze widzisz swego nie znasz :o

Gość zbigniew wytryszczak
podobno wykryli u tej rodziny także mole odzieżowe w szafie z tego co wiem są zastraszone i bliskie depresji i zostały umieszczone w schronisku dla moli jak widać ta rodzinka to rynsztok pełną gębą :-(

Gość to jakis cud
wiecie co mnie dziwi??? to ze rodzice musieli widziec ze zwierzęta panicznie boją sie dzieciaków i nic nie zrobili!!!przeciez odrazu widac gdy ktos katuje zwierzęta po ich zachowaniu!!

Gość retert
poza tym Chiny to jest w ogóle porąbany kraj nawet dla ludzi, więc niech Cię nie dziwi ich sposób zabijania zwierząt (a u nas wcale lepiej zwierząt się nie traktuje).

Gość retert
wiecie co mnie dziwi??? to ze rodzice musieli widziec ze zwierzęta panicznie boją sie dzieciaków i nic nie zrobili!!!przeciez odrazu widac gdy ktos katuje zwierzęta po ich zachowaniu!! bo rodzice też są popieprzeni, jeszcze gorzej, skoro takie "cudowne" dzieci wychowali

Gość to jakis cud
wogole dzieciom lepiej nie kupowac zwierząt bo dzieci lubia sie na nich czesto wyzywać....chciaz ten rpzypadek to juz jest tak tragiczny ze kwalifikuje sie na leczenie psychiatryczne bo w normalnym domu kot by co najwyzej dostał klapsa od dziecka ale takie traktowanie????przeciez cud ze ten kot zyje...ja bylam pewna ze już po nim!!