Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczy kuper

MĘSKIE CIACHA NA KAFE :)

Polecane posty

Gość znaczy sie...
a co, ty zakladasz tak durne tematy pod pomarancza, bo sie pod czarnym wstydzisz? po sobie wnosisz? :D nie musisz sie reklamowac, mowisz? i ile osob w takim temacie "fajne dupy na kafe" napisaloby o tobie? :D

Tak:( Są tu same odpady więc pewnie (cóż zastraszna wizja😭!!) przestaniesz sie tu udzielać i nie będziemy mieli już przywileju podziwiania piękna, elegancjii i mądrości jakie biją z twoich wypowiedzi:( błagam...nie odchodź:O😭😭!!!!!!!!!!!

Gość kaczy kuper
znaczy sie a co, ty zakladasz tak durne tematy pod pomarancza, bo sie pod czarnym wstydzisz? po sobie wnosisz? nie mam tu czarnego nicka ::D za to bywam często , co niektórych kojarze , pytam bo jestem ciekawa co niektórych..nawet nie wiem dlaczego :classic_cool: a jesli temat durny to co tu robisz? :P nie musisz sie reklamowac, mowisz? i ile osob w takim temacie "fajne d**y na kafe" napisaloby o tobie? jak się domyślasz, nikt by nie napisał, bo nie jestem kafeteryjnym indywiduum , zdjec nie zamiaszam wiec jestem nobody :D

Gość znaczy sie...
"jak się domyślasz, nikt by nie napisał, bo nie jestem kafeteryjnym indywiduum , zdjec nie zamiaszam wiec jestem nobody" i jakies wnioski z tego wyplywaja w druga strone? czy to zbyt trudne dla ciebie?

Gość kaczy kuper
znaczy sie... "jak się domyślasz, nikt by nie napisał, bo nie jestem kafeteryjnym indywiduum , zdjec nie zamiaszam wiec jestem nobody" i jakies wnioski z tego wyplywaja w druga strone? czy to zbyt trudne dla ciebie? dla ciebie za to jest zbyt trudne czytanie ze zrozumieniem :O

Gość sa sa, pogadajcie sobie
z REV, ze zbereznikiem, czy z nie pamietam nicka ale cos takiego jakby po rusku pisane... :)

Gość znaczy sie...
widze ze jednak zbyt trudne :D

13:29 [zgłoś do usunięcia] OstraSiostra Są co najmniej 3 ciacha } Znasz tutaj aż trzech facetów osobiście? :classic_cool:

Gość hahahehehihihuhu
do mila jak zawsze kurwa kobieta skad ty jestes ??? bo takiej wiesniary to juz dawno nie widzialam.. nic dziwnego ze mila jak zawsze... z taka morda nic innego niz bycie mila juz ci nie pozostalo...

A wogóle to wypierdalaj na jakąś disco-tupaje to będziesz widziała kto jest ciacho a kto nie:P To jest forum dyskusyjne:) Tutaj ludzie zajmują sie wymianą poglądów (przynajmniej w teorii) a nie selekcją rozmówców ze względu na wygląd, wiek czy inne sprawy Moze spróbuj na jakimś portalu typu fotka itp:classic_cool:

Gość jakie kto ma standardy
tak sobie rozmowcow wybiera

Gość kaczy kuper
Vyvrotca już, skonczyłas? czy jeszcze masz coś do dodania ? jesli tak to wal śmiało:P

Gość kaczy kuper
Vyvrotca rozmówców nie szukam , tylko pytam kobiety o typy mężczyzn na kafe ... dostrzegasz róznicę ?:O

O TYPY mężczyzn?!!!!!?:D:D:D:D Odpad i męskie ciacho to są typy według jakiej klasyfikacjii? Domyślam sie, że kluczem jest wygląd:)...więc Ci kurwa grzecznie tłumacze, że to nie fotka. pl pierdolnięta idiotko

Gość monicka90
Dajcie nicki... :) nie badzcie samolubni... :P

Gość kaczy kuper
Vyvrotca jak juz pisałam nieumiejętnosc wyczuwaia ironii i prowokacji oraz dosłownosc jest cechą umysłów miernych :O więc idz lepiej pokrzyczec na pole 🖐️

Gość kaczy kuper
achahaa, brawoooo pytam wlasnie o wyglad :O duzo czasu Ci to zajeło ..:O

Gość monicka90
widze ze nikt nie poda nickow... :(

Gość kaczy kuper
OstraSiostra to mowisz , ze Myrevin daje rade :P?

Miałem już nie pisać bo podnosisz mi ciśnienie niebezpiecznie ale... Gdyby chodziło Ci o odpowiedź to zadałabyś tylko pytanie o to czy są tu przystojni kafeteriusze. Jednak z nieznanych mi powodów postanowiłaś obrazić pozostałych i moim zdaniem głównie o to Ci chodziło:P Wiem, że to prowokacja więc powinnaś sie cieszyć że Ci sie udała. Domyślam sie że cechą umysłów wybitnych jak Twój jest obrażanie i poniżanie ludzi.