Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollaaa29

DO Mam karmiących piersią.... ważne!!!

Polecane posty

Gość pollaaa29

kobietki co mam zrobić w takiej sytuacji... od wczoraj boli mnie gardło, psikałam tantum verde( wiem, ze mozna) jednakże nic nie pomagało. Dziś zażyłam jedną tabletkę neo angin.... dopiero potem wyczytałam ze nie mozna..... i co w zwiazku z tym mam zrobic- już dzis nie mogę karmić piersią?? ile trzeba odczekać??? prosze o pomoc

Gość pollaaa29
help

Gość pollaaa29
nie ma tu mam ktore karmia piersia...?!

Gość sandrusia 23
po prostu odczekaj z 2 h po czym sciagnij pokarm,,niech napłynie nowy,,ja tak robiłam jak zjadłam jakąs tabletkę lub cos niedozwolonego....tak robiłam i dziecku nigdy nic sie nie działo

Gość echechech
a nie mozesz sie zapytac jakiejs kolezanki, albo najlepiej lekarzowi czy paniom w aptece? bedziesz sluchac jakis obcych wielce sie znajacych bab? pomysl troche..

Wiem, ze alkohol jest usuwany w ciagu 24 godzin, mleko jest czyste. Z lekami jest podobnie. Albo krocej nawet.

Gość safsdfsdfdsgftst
Ja brałam Neoangin na gardło jak karmiłam i nic dziecku nie było./

Gość Mama.Wojtusia
A można dać modyfikowane mleko bez konsultacji z lekarzem?

Mysle ze od jednej tabletki nic nie powinno sie stac, ale jesli bardzo sie boisz to sciagnij mleko a dziecku tak jak radza inni daj modyfikowane a na bol gardla polecam plukanke z wody utlenionej: wymieszaj lyzke wody utlenionej i pol szklanki wody i tym plukaj gardło 3 razy dziennie (nie wiecej). Mi pomagalo i stosowalam jak jak mnie bolalo gardło gdy bylam w ciazy i teraz jak karmie piersia

Gość stryga__
następnym razem weź coś słabszego, jakiś tymianek i podbiał. ja ostatnio wzięłam cholisept, bo już nie mogłam wytrzymać z tym gardłem i karmiłam normalnie, dziecku nic nie było, ale miałam trochę wyrzutów sumienia...

Biorę cholinex, rutinoskorbin, askorutical- karmie normalnie, lekarz pozwolił. (nie wiem czy nazwy leków dobrze zapisałam)