Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakoJumperx

Czy ktoś posiada ten model Tako Jumper X ???

Polecane posty

Gość alohhhha
Jeżeli można się wypowiedzieć na temat jego wyglądu to JEST OKROPNY! Jak dla mnie oczywiście

Gość cholernie ciezki i kiepska tor
ba na zakupy ale i tak go uwielbiam

Gość TakoJumperx
alohhha ja nie pytałam o wygląd bo o gustach się nie dyskutuje. Wg mnie np. jest piękny. Mowa o jego technice

Gość TakoJumperx
A torba mała czy za duza?

Gość TakoJumperx
chodzi mi o moc silnika, abs, poduszki powietrzne, spalanie, drogę hamowania itd.

Gość TakoJumperx
Podszywie az taka tepa jak ty nie jestem.

Gość cholernie ciezki i kiepska tor
znaczy s kosd wozkiem jest nieduzy i kiepskie dojscie do niego. prowadzi sie super nawet w takich warunkach jak teraz czyli snieg i breja. Gondola duza, jak dla mnie. Spacerowki narazie nie uzywalam.

Ciezki to fakt, ale super wytrzymały uzytkuje do już drugi rok i jestem zadowolona, a i niezawodny w zimę. Jedyny minus to taki, że zakupy trzeba na płasko pakować. Mnie się podoba i nie zamieniłabym go na żaden inny wózek.

ja mam ten wózek i minusem jest jego waga nie dałabym rady go przenieść razem z dzieckiem ale poza waga to uwazam ze jest super bo jest stabilny gondola dosyć spora łatwo utrzymac czystosc bo wszystko mozna sciągnąć i wyprac, wygodnie sie go prowadzi kółeczka sa pompowane i przednie sa skrętne i to duzo daje naprawde:) ja polecam bo oprócz wagi to nie moge mu nic zarzucić a i lekko sie składa bo mozna sciagnac gondole z dzieckiem i ja spokojnie podniesc moge a potem przeniesc stelarz