Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huahuahua

Na sanki gdy wieje?

Polecane posty

Gość huahuahua

Hej, dostałam dzisaij sanki dla moich dzieci i chciałabym z nimi wyjść poszaleć na śniegu, jest -5 stopni ale dosyć mocno wieje. Zastanawiam się, czy dać sobie spokój i nie wychodzić, czy cieplej ich ubrać i jednak wyjść. Wychodzicie w taką pgoodę? Pozdrawiam wszystkie mamy :)

Gość huahuahua
Co jest dziewczyny, nie wychodzicie na dwór? Wiem, że to trochę głupie pytanie, ale jednak sanki to nie jest wózek...

Ja byłam, ponad godzinę, ale u nas nie wieje, słońce świeci i gdyby nie to, że zmarzły mi uszy, to chodziłybyśmy dłużej.

Gość jak dla mnie to bajki...
my byliśmy jakieś 1,5 godziny. wieje dość mocno, ale znaleźliśmy fajne miejsce gdzie aż tak nie wiało i tam się bawiliśmy.

Ja z moją córcią wychodzę w każdą pogodę odkąd skończyła 3 tygodnie,chorowała może 5razy przez ponad 3lata. Także uważam -jak najbardziej wychodzić :)

Gość do laura8401
laura,haha...to co to zaosiagniecie z tymi chorobami? moja ma prawie 5 i NIE CHOROWALA ANI RAZU:)

Gość ja kiedyś taką byłam
My byliśmy 40 minut bo są po chorobie i nie chcę przeciągać. Jest -9 na termometrze ale świeci słońce i nic nie wieje. Myślę ze temp odczuwalna jest znacznie wyższa. Jak się bawili w słoneczku to na pewno nie było im zimno. Zależy też od tego ile ma dziecko i czy chodzi/ biega samo czy tylko ma siedzieć na sankach. Jeśli jeszcze nie chodzi i nie może się poruszać na własnych nóżkach to podczas silnego wiatru bym sobie darowała takie wyjście.