Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naldo della Cruz

Podobają mi się dziewczyny z roczników '94 i '95, a sam jestem 89. Co o tym

Polecane posty

Gość Naldo della Cruz

myślicie? :P

Gość hghghj
94, 95? toz takie to nawet nie wiedza jak zrobic facetom dobrze, najlepsze sa takie kolo 30, ahh cud malina:)

nie wiedzą? zdziwiłbyś się, jaki poziom wiedzy i umiejętności mają wspólczesne nastolatki :D

Gość hghghj
ale brak w tym zmyslowosci, cos wiem o tym, nie porownuj zmyslowej 30stki do 17 stki. Taka 17 stka robi to pokracznie, brak jej kultury, nie ma w sobie takiego seksapilu jak sexowna 30stka:P

Gość hghghj
a po 2 lata praktyki robia swoje :P

Gość hghghj
przespij sie z seksowna 16,17 stka a potem z 30 stka i porownaj:P

Gość gussss
hghghj haha co za bzdura:D każda 30tka jest zmysłowa i niewyżyta :D jaaasne prawda większość 17tek może i to robić pokracznie ale zdarzają się perełki i to jakie ;)

Gość Wiktoriaaaaaaaaa
o kurwa! 15 latki ci sie podobaja? pedofil:D:DD

Gość gussss
a poza tym tfu 17tka? 19tka jak już coś

Gość ale pierdolisszzzz
wezcie nie pierolta, teraz 15 16 17 18 19 kochaja sie tylko ze swoimi chlopakami i nie daja dupy wszystkim i sie dobrze ucza eh ambitne to takie sie zrobilo:O kiedys mozna bylo zaruchac a teraz lipaaa:O

Gość hghghj
jakie perelki? takie gowniary moze i maja fajne cycki, jedrny tylek ale brakuje im tego czegos co maja starsze, trudno to okreslic kobieta jest jak wino...:)

Gość gussss
bo manieczki są już niestety na wymarciu

Gość antonina-18
co wy gadacie '95, '94 to nie żadne 17 a 15i16są to dziewczynki z gimnazjum,

Gość gussss
hghghj widać mało wiesz i gdzie te wszystkie zajebiste 30tki bo ciężko mi atrakcyjną spotkać, chyba ze dla ciebie tylko wiek ma znaczenie

Gość trudny dzieciak już tu jest
hghghj naoglądał się za dużo filmów :) większość 30tek to szczęśliwe mężatki które mają co w domu ujeżdżać i nie są wyuzdanymi seks bombami które idą na ostry numerek w toalecie z kolegą z pracy 🖐️

Gość hghghj
ja mowie o sobie, wole seksowna laske kolo 30 ski niz 17 stke,to moje zdanie ,a mam 25 lat i nie kreca mnie gowniary:P

Gość ale pierdolisszzzz
a najlepsze jest to ze te wsiowe ze wsi to sex chyba maja zamiar uprawiac dopiero po 20 :O zacofane :O

Gość gussss
a powinny, bo umysłowo co niektóre cię nawet przewyższają :)

Gość trudny dzieciak już tu jest
haha 25 lat i wieli doświadczony ? 2 razy byś ruszył i napełnił taką 30tkę :D a tam włoski już ci urosły chociaż?

Gość hghghj
duzo jest wolnych 30stek tylko trzeba sie wbic na dobra impreze w duzym miescie:P ok moge pojsc do lozka z 17 stka, sa wsrod nich laski to prawda ale o czym z taka pogadam? oprocz tego ze mi stanie i bede chcial ja przeleciec ,nic wiecej sie nie stanie dla mnie liczy sie caly rytual czyli rozmowa i flirt ,co 17 stki robia ordynarnie :P

Gość hghghj
ludzie zejdzcie ze mnie, ja wole takie, wy wolicie gowniary, czy ja was sie czepiam :P

Gość no jakbys sie dowalił
do mojej 15letniej siostry, to moj brat by ci wypierdolił i podał na policje :D zboczence jebane

Gość a mnie sie wydaje ze mlodzi
mezczyzni (chlopcy) wola swoje rowiesniczki, jestem atrakcyjna, zadbana i zgrabna, mam 25 lat praktycznie zaden facet w wieku około 25 lat i powyzej nie przejdzie bez spojrzenia na mnie, za to na mlodych w ogole nie dzialam chociazbym zalozyla spodniczke ledwo za tylek (chociaz w takich nie chodze), nie wiem czym to jest spowodowane :)

Gość gruszicki
miałem taką19tkę, sam miałem wtedy 25 lat, znałem ją od zawsze więc wiem że nie okłamała mnie co do tego że z nikim nie spała przede mną tylko nigdy fizycznie nie była dziewicą i co wam powiem, była zajebista, może dlatego że bardzo wielkim uczuciem mnie obdarzyła, dawała z siebie wszystko, namiętności nawet 30tki mogłyby jej pozazdrościć, u niej to nie była kwestia lat doświadczenia , a naturalny talent, nigdy już nie miałem młodszej , ale o seksie z nią jeszcze dzisiaj marzę...

Gość gamonie gamonie wy
gruszicki ty hipokryto wziął sobie nietkniętą zużył ją i dalej idzie szukac dziewicy z naturanym talentem, najlepiej 10 lat młodszej facetom sex wyżarł mózgi

Gość gruszicki
byliśmy ze sobą jako para, nie wykorzystałem i nie szukam nietkniętej :)