Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Esotiq09

Czy wybrałybyście zabytkowy samochód do ślubu?

Polecane posty

Cześć, witajcie. Przygotowania do mojego Najpiękniejszego Dnia w Życiu zbliżają się już ku końcowi. Ostatnio jednak wpadam w histerię zastanawiając się czy wszystko zostało już pomyślane i czy o niczym nie zapomnieliśmy? Wiem po swoich przyjaciółkach, że wielokrotnie zdarzało się im, że w ferworze przygotowań do ślubu umykały mniej lub bardziej istotne kwestie. Stoimy teraz z moim narzeczonym :-) przed wyborem samochodu do ślubu. Co odważniejsi nasi znajomi proponowali nam bryczkę zaprzęgniętą w cztery konie, ale ja wolę coś bardziej pewnego. Wybór jest ogromny, więc podjęcie decyzji może być trudne. Podobają mi się zabytkowe samochody, wielkie, błyszczące auta retro. Upatrzyłam sobie białego Roll-Roycea, bardzo mi się podoba. Mój chłopak woli jednak coś bardziej współczesnego, szampańskiego Bentley Eight. Doradźcie proszę co wybrać, jakie jest wasze zdanie. Czy zabytkowy samochód do ślubu to dobry pomysł? A jeśli tak, to który wybrać. Zamieszczam link do strony i proszę o opinie. http://www.imperialcars.pl Pozdrawiam Marta

Gość że co że jak
Ja osobiście bym nie wybrała zabytkowego samochodu, bo po prostu wolę raczej styl współczesny, nie lubię cofać się w czasie. Ale jeśli Tobie się podobają to czemy nie... Z tej stronki, którą podałaś jak już bym miała wybrać to najbardziej podoba mi się Rolls-Royce SilverSpirit pic09

Gość nIEZLA ZAGRYWKA
to jest reklama firny...

Mi się podoba ten pomysł. Wybrałabym brązowego Clouda III. Ładnie kontrastowałby z białą suknią ślubną. Jeśli wolisz coć współcześniejszego to Spirit - pic 09 lub Bentley Eight :-) jak wolisz. Z resztą. Przejechać się zabytkowym Rolls-Royce'em, bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz MasterCard.

ja sobie myślę, że takie głupstwo jak samochód to moglibyście uzgodnić razem. Najważniejsze wybrać taki jak się Wam podoba, to wasz ślub i Wasz wybór, którykolwiek wybierzecie i tak będzie wyjątkowy, unikalny. Obejrzałem sobie tą stronę www.imperialcars.pl i muszę przyznać, że jest co wybrać jak rzadko gdzie. Lepiej upewnijcie się czy dadzą Wam chwilę na pamiątkowe zdjęcia czy policzą kazdą minutę jak taxi, czy podstawią drugi samochód jak się coś stanie to równie ważne jak sam wybór. działajcie

Gość krowka laciata
marketngowiec tej firmy jest do bani. na kilometr widac, ze to autoreklama. poucz sie chlopie, jak pisac mniej sztywne i bardziej realistyczne wpisy.