Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olsia23

trądzik

Polecane posty

Gość wwwwwww duac
no niestety ja wyciskałam te podskórne a potem sie bardzo długo to goiło.... na szczęście już nie mam tego problemu

Gość wwwwwww duac
wiadomo tam sporadycznie coś wyskoczy...

Gość może to pomoże
tutaj jest kilka sensownycn porad, tanich i skuetcznych; http://www.zaradni.pl/porada/1884,jak_pozbyc_sie_tradziku jesli nie zadziął, proponuje kupic skinoren, mnie pomógł po 1,5 roku bezowocnej walki z trądzikiem

zazdroszcze tobie. mi jak wyskoczy nowy to maly i czerwony wiec czekam az zajdzie ropa i dopiero dusze ale wlasnie teraz tak mam i ciezko sie goja te rany nie wiem dlaczego;( juz jestem na prawde zalamana. nie wiem w czym szukac pomocy. mam takie tylkopytanie czy te rany nalezy nawilzac kremem czy one maja byc suche?

zazdroszcze tobie. mi jak wyskoczy nowy to maly i czerwony wiec czekam az zajdzie ropa i dopiero dusze ale wlasnie teraz tak mam i ciezko sie goja te rany nie wiem dlaczego;( juz jestem na prawde zalamana. nie wiem w czym szukac pomocy. mam takie tylkopytanie czy te rany nalezy nawilzac kremem czy one maja byc suche?

Gość Ciociaaa
Przede wszystkim nie wyciskaj pryszczy... w ten sposob roznosisz tylko wiecej zarazkow. A tak wybierz sie moze do dermatologa?Ja dostalam kiedy zel Epiduo ktory mi pomogl zwalczyc tradzik wiec polecam ;)

ja gdybym do dermatologa poszla dostala bym pelno lekow ale chodzi oto ze wstydze sie wyjsc na ulice. zastanawiam sie czy poprostu nie dotykanie buzi i wychodzenie na powietrze w zasiegu swojego domu cos mi pomoze

od kilku dni wyskakuja mi male czerwone kropki ktore pozniej podchodza ropa. czy ktos z was ma cos podobnego ? wiecie od czego to moze byc?

tabletki to biore diane 35, cynk i belisse, z kosmetykow mam krem rumiankowy, iwostin, bepanthen no i zmienilam troche zywienie