Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholiczczczka

kurfaa wczoraj mnie poyebalo kupilam blyszczyk za 63zl

Polecane posty

Gość zakupoholiczczczka
HaHA Podszywie jestes ładną wieśniarą, jak chodzisz po lumpeksach i kupujesz zasyfione szmaty ze śmietnika ! Idź lepiej na śmietnik, taniej ci wyjdzie :) HaHA :D

Gość zakupoholiczczczka
w bezksięzycową noc stojąc pod blokiem i obserwuje wszystkie gasnące w oknach światła, potem cichutko biore sprzęt do wspinaczki, wchodze na balkony i podziwiam piekną markowa bieliznę wywieszoną na balonowych sznurkach. Potem spuszczam sie delikatnie zeby ktoś mnie nie dostrzegł, idę spać do kartonu na dworcu w koluszkach śniąc o tym, że jestem spajdermenką:classic_cool:

Gość kocham miec romance i co
moja droga nie zaluj sobie czasem nalezy nam sie maly prezent! warto miec fajne rzeczy ja mam fiola na punkcie kosmetykow dobrych zwlaszcza kremow i podkladow no i tuszy hahha jak pojde to wydam pol wyplaty a potem narzekam ze nie mam co na tylek ubrac...eh

kocham lumpeksy czasem poswiecalam na nie caly dzien kocham tanio kupowac i przerabiac

od razu jak taki watek to polecam TUSZ LANCOME VIRTUOSE NIE MA LEPSZEGO MAM RZESY JAK FIRANY...ODRADZAM ZA TO PODKLADY Z LOREALA I LANCOME LANCOME NIE WARTY CENY LOREAL OCHYDNY WLAZI W PORY I SWEICI SIE RYJEK

Gość ogolona na cacy
zakupoholiczczczka ale jesteś pustą idiotką