Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojajaja

Czy depilujecie sie przed wizyta do ginekologa?

Polecane posty

Gość Ojajaja

Tak czy nie?

Gość thaisse80
ja tak.

Gość naatalkaa
Nie, nawet specjalnie zostawiam włoski dłuższe, tylko się myję. Ja tam nie na pokaz a na badanie chodzę.

Gość O jajaja
Kto jeszcze sie wypowie?

Gość thaisse80
ja normalnie sie nie depiluje, ale do gina jakos tak mi glupio isc z calym gaszczem.

Gość O jajaja
Wlasnie tez jestem za tym ze nie idzie sie na pokaz

Gość ghfdxtydxr
no nie idzie sie na pokaz ale ja bym z takim gąszczem sie wstydzila rozwalic nogi przed lekarzem/lekarką zawsze sie depiluje przed wizytą

Gość naatalkaa
A mi właśnie odwrotnie, głupio się specjalnie golić, bo to tak jakbym szła się pokazać, a to nie o to chodzi przecież. Uważam, że wystarczy, że jestem czysta. A tak swoją drogą, to zaraz jadę na wizytę:P

Gość ja sie nie depiluje
bo uwazam ze to troche niesmaczne, dla partnera moge zgolic co do wloska, ale do lekarza ide normalnie, przeciez przed pojsciem do innego lekarza np z bolem gardla nie lecicie od razu do dentysty naprawiac i odkamieniac zeby zeby przy ogladaniu gardla bylo ladnie i seksownie

Gość Ojajaja
Bylam ciekawa waszych opinii bo nie wiedzialam czy sie golic czy nie. Nie mam takiego buszu bo sobie wloski przycinam a depilowac nie bardzo moge bo mam krostki pozniej

Gość thaisse80
Ja sie depiluje by bylo bardziej estetycznie a nie po to by bylo seksownie. tak normalnie na co dzien tez sie staram sie depilowac ale robie to w pospiechu i nie zawsze dokladnie.

Gość naatalkaa
Nie ma takiego obowiązku. A z tego co wiem, to niektórzy lekarze wręcz zalecają brak depilacji, twierdząc, że włosy łonowe stanowią naturalną barierę przed bakteriami.

Gość thaisse80
ojaja- wystarczy ze wloski beda krotkie. ja na tw lyso nie gole tylko przycinam wloski tak by byly krociutkie.

jak często to robisz to ciało się przyzwyczaja i nic sie nie dzieje,

Gość ja sie nie depiluje
nie chodzi mi o utrzymanie higieny bo sama tez nie pozwalam sobie zapuscic loka na cipce ale uwazam ze swieze golenie u ginekologa to przegiecie, ja zawsze chodze z lekkimi wloskami

a ciekawe po co rosną mężczyznom na klacie też jako bariera prze bakteriami :-)

Gość ja sie nie depiluje
nie jako ochrona lecz po to by przykryc im te zwiotczale miesnie zeby sie biedaki nie musieli wstydzic

Gość lustereczko powiedz przecie
lekarza raczej nie interesuje wasz zarost, tylko to żeby tam w środku było wszystko w porządku :O

Gość asiaaaaaaaa86
ja się depiluję na co dzień, więc do gina tym bardziej, dla mnie to zabieg higieniczny, gdybym poszła zarośnięta, czułabym się jak brudna...

Gość Ojaja
To dzieki dziewczyny za podpowiedzi i rady:) wiec tylko przytne wloski

Gość naatalkaa
ABS trzeba by było zapytać specjalisty. Ale już nieraz słyszałam, że lekarz zrobił podobną uwagę w tym kierunku. To byłaby dobra odpowiedź w takim przypadku:)

Gość włoski,ach te włoski
A ja tam zawsze usuwam te włoski...myślę, że i lekarzowi jest przyjemniej że przez krzaczory nie musi się przedzierać, i estetyczniej to wygląda no i jakoś tak sama lepiej się czuję wiedząc że mam tam gładko.

Gość lustereczko powiedz przecie
włoski,ach te włoski------- przepraszam a Ty szyjkę sobie golisz???? Bo nie rozumiem o jakich krzaczorach mówisz.... prawda jest taka, że jak kobieta nie wstydzi się swojego owłosienia, to niema żadnych oporów żeby iść z zarośniętą picką do lekarza :)

A ja chce być ginekologiem😭 Dlaczego zawsze mnie najlepsze zawody omijają😭 Ciekawe czy jest jakiś ginekolog prawiczek:classic_cool:

Gość włoski,ach te włoski
Lustereczko powiedz przecie----> No jasna sprawa,że nie o szyjkę mi chodzi..tylko o otoczkę naszej intymności...wybacz ale natura różnie obdarowuje dziweczyny owłosieniem miejsc intymnych. Uważam więc że to nic przyjenego świecić przed lekarzem ,,bujną czupryna". Osobiście źle się czuję niewydepilowana przed lekarzem i tyle. Takie moje zdanie.