Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja..27...wroclaw

problem z mężem

Polecane posty

Pojechaliśmy z mężem na święta do jego rodziny i w pierwszy dzień świąt była ogromna awantura. Cała jego rodzina stanęła przeciwko mnie, więc spakowałam się i wróciłam do naszego mieszkania, wzięłam samochód i wróciłam. Potem pisał czy wrócę, czy przyjadę po niego odpowiedziałam, że nie. Pisał jeszcze maila, sms-y ale w momencie kiedy odpisałam mu aby sobie darował zaprzestał temu. Jechaliśmy tam z zamiarem spędzenia jeszcze tam sylwestra, mieliśmy iść z jego rodziną do pewnej restauracji. Teraz nie zamierzam tam jechać, ale czuje, że tego rocznego sylwestra spędzę sama, on się nie odzywa co powinnam zrobić

Gość ZrownowaZONA 22
olać

Gość adinnaaa
a o co poszla ta klotnia?

kłótnia poszła o to, iż nie lubie sie za bardzo z mężem mojej szwagierki i on zaczął robic pewne komantarze na mój temat, mąż stanął po mojej stronie , ale ja zaczęłam troszke nawiązywać do jego siostry i tak jakoś wyszło

Gość jaaaaaaa789
kolejna księżniczka,problem jest raczej z tobą mam nadzieję że tego sylwka spędzisz sama,

Gość zaugbiona w czasie.
bardzo ci tak dobrze, głupia cipo. podziękuj, że wpierdalu nie dostałaś

Gość sretetetretetete
siedz sama w chałupie, a mąż bynajmniej sie zabawi w knajpie :) Ty stara gderaczko o pierdoły

Gość mi sie nie podoba
musialabys dokladniej opisac klotnie zeby bylo wiadomo o co chodzi, ale ja na twoim miejscu nie pojechalabym za mezem, a maz powinien wrocic do ciebie nawet jesli sie z toba nie zgadza. nie wiem jakie masz uklady z jego siostra ale jesli dobre to bym ja przeprosila ale i zaznaczyla ze nie zamierzasz przebywac z jej mezem. do tesciow zadzwonilabym w nowy rok, zlozyla zyczenia i przeprosila ze tak wyszlo z dodatkiem ze obrazac sie nie dasz

Gość lopae
zaproś sąsiada. zrobisz mu lachę z połykiem:classic_cool:

Kłótnie poszła o to, iż nie mamy dzieci więc owy pan zaczął dogryzać na ten temat. Ja dzieci nigdy mieć nie chciałam, a już z pewnością nie teraz. I dałam mu do zrozumienia, że nie mam ochoty mieć pięciorga dzieciaków do wychowania szwagierka się oczywiście w tym momencie wtrąciła, że nie znam życia, że rozpieszczona w domu jestem gościem a do cholery skąd ona może to wiedzieć skoro mieszkamy ponad 100km od nich i to częściej w domu jestem ja , niż małżonek

Gość bzzzzzzzz
a daj na luz zaraz zaczna Cie przepraszac a z mezem porozmawiaj na spokojnie i tyle

dalej się nie odpisuje ani nie dzwoni

moja mam mowi jak masz zone albo meza i wszyscy mowia np na zone (w przenosni) ze jest brudna to mąz powinien stac za zoną okoniem i mowic ze jest czyta i pachnąca ,

Gość żebyś zdechła
autorko