Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakunamatatat

Kostia (Kostek) podoba wam sie to imię dla synka?

Polecane posty

Gość gość
ja mam młodszą siostrę o 7 lat i pamiętam jak rodzice wybierali dla niej imię. Tata chciał jej dać na imię Olimpia. I wtedy ja dosłownie płakałam żeby jej tak nie dawał, bo dzieci będą ja przezywać Olimpiada. Koniec końców, tata zmienił imię na inne. I co? Jak mówię o tym siostrze że miała mieć na imię Olimpia, to jest szczęśliwa, że jednak tata wycofał się z tej decyzji, bo wg niej to okropne imię.

Gość gość
temat z 2010 roku, Kostek już dawno ochrzczony! :D

Gość gość
Kostas to greckie imie

Gość gość
Mój synek nas na imię Konstanty,wołamy na niego Kostek! Jest super i uważam,że to piękne imię...autorko,ludzie mają różne gusta,jak ci sie imię podoba,tyi nie słuchaj innych!! Pozdrawiam

Gość gość
ja mam synka który ma na imię Konstanty mówimy do niego Kostuś Kostek i wszystkim się podoba to imię jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Do wszystkich obruszonych.... a co was to obchodzi że ktoś chce dać dziecku na imię Kostia? Pełno zagranicznych imion do wyboru, polskie są takie wyświechtane i pospolite.

Gość Melchior
najlepsze imię dla chłopaka to Jesus, będzie oryginalnie świątecznie i ksiądz na religii zawsze będzie pamiętał.babcia będzie dumna.W Brazyli jazt wielu chcłopców o tym imieniu , to i Ty światowa będziesz. Nooo chyba , że wolisz Jarosław.

Gość gość
to imię jest super :) a to teraz nie te czasy, żeby dzieci w piaskownicy się śmiały z imienia - dziecko akceptowane przez rodziców i swoje najbliższe otoczenia i pewne siebie da sobie poza tym radę w życiu i może mieć nawet na imię Alfons i będzie brylować w towarzystwie :P

Gość Kyyyyyy
Jakimi Wy jesteście skończonymi idiotkami to się w głowie nie mieści. Jestem facetem i aż się czytać nie da Waszych odpowiedzi. Pytanie było proste, co sądzicie o danym imieniu, a Wy zamiast normalnie odpowiedzieć dajecie nowe imiona, które Wam sie podobają. Kogo to obchodzi jakie Wy lubicie imiona? Odpowiedzcie na pytanie i tyle. Typowe baby, rozwijają się zbędnie nad prostym pytaniem. Niektóre piszecie, żeby nazywać dziecko polskim imieniem, bo mieszkamy w Polsce. Idea słuszna aczkolwiek pomyślcie, że Wasze dziecko może nie mieszkać w Polsce jak dorośnie. Dlatego też warto pomyśleć nad imieniem uniwersalnym, albo takim, które da się przetłumaczyć. Teraz coraz więcej firm zagranicznych w Polsce, więc trzeba myśleć o tym, żeby imię było międzynarodowe. Poza tym piszecie tu o jakiś Brianach. Akurat z tego imienia wszyscy będą się śmiali, bo jest to pseudo fajne imię zagraniczne, które dają kobiety typu barbie z bez przyszłości swoim rozpieszczonym synkom. Z każdego imienia dzieci śmieją się w szkole. Tak zawsze było i będzie, więc Ameryki nie odkrywacie. Nikt się tym raczej nie przejmuje za bardzo w późniejszym życiu, a jeśli tak to ma coś z psychiką. Moim zdaniem imię Kostek jest całkiem fajne, aczkolwiek jako zdrobnienie od Konstanty, bo Kostia jakoś do mnie nie przemawia.