Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość For anyone

Widziałem dziś piękną, puszystą dziewczynę

Polecane posty

Gość For anyone

Była bardzo seksowna, do teraz o niej myślę, choć widziałem ją tuż po południu :classic_cool:

Gość fajnie ....
:)

Gość For anyone
Żadna sprzeczność. Miała ładną twarz, piękne włosy... kuszące usta. :-)

Gość ja tez i jes ok
ja widziałam super dziewczyne ostatnio tez, 180 cm , 107 kg, a wygladala na 15 mniej... ubita dosc wysportowana ladna superrrr... a poznalem ja na treningach siatkowki... a jak gra oh :)

Też w swoim życiu widziałem dużo puszystych ładnych dziewczyn.Też mnie to zdziwiło.Ale często można spotkać puszystą i ładną.

Gość nie ma puszystych tylko GRUBE
a grube jest brzydkie i śmierdzi!

Gość ja tez i jes ok
ja nie mam w oczach ale ja wazylem i miezylem kiedy jej dane spisywalem do karty zawodnika :P

Gość For anyone
Mnie się podobają różne dziewczyny. Jeśli jest ładna to reszta nie ma znaczenia :P

Gość ja tez i jes ok
no bo sa fajne , sa i ladne chude jak i maszkary i tpo samo z grubszymi, sam mam dziewczyne majaca 105 kg i mi to nie przeszkadxza jest wysportoowana, miala powazne problemy ze zdrowiem i utyla w wyniku leczenia, ma rozstepy i celulit ale kocham ja za to kim jest no i jest sliczna... a sam nie jestem ulomkiem i bylem z roznymi kobietami ale z ta mi najlepiej... a wrzuvce wam moze foto zeby sie pochwalic

Rubinowa damo-Wyśli mi fotkę i daj siebie ocenić.Gwarantuję szczerą ocenie.Uwierz mi że są kobiety puszyste i piękne.Znałem kiedyś dziewczynę która była otyła ,wręcz chrobliwie.Miała duży tyłek i grube nogi.A z twarzy była przepiękna.gdyby schudła to by była masakra.Faceci by się za nią zabijali

Gość For anyone
Piękne kształty ma dziewczyna ze zdjęć ;-)

Gość ja tez i jes ok
i 105 kg...

No tak,ale ty raczej gruba nie jesteś.Więc w czym twój problem?A może z twarzą coś nie tak?Chociaż nie wydaje mi się.Podeślesz mi jakieś fotki na maila?Bo wyglądasz na ładną dziewczynę:)

Gość For anyone
Wrzuć więcej zdjęć by podnieść rangę tematu ;-)

Gość ja tez i jes ok
nie moja Pani mi wiecej nie pozwolila ;)

Aż tak odważn nie jestem żeby dać swoje córki Mój.były.facet ostro.dał mi do zrozumienia że jestem tu cytat Tłusta świnia DZiewczyna na zdjęciu bardzo ladna :)

Rubibinowa damo,widze że masz fahnych facetów,nie ma to jak związek:-P A może to miał być komplement?:-P A po za tym ty miałaś faceta a ja nie miałem dziewczyny,więc i tak jesteś lepsza ode mnie,mimo że ja nie jestem gruby,nawet brzucha piwnego nie mam,brzydki też nie jestem a nie miałem dziewczyny więc się ciesz z tego że miałaś związkek,chociaż nie wiem czy z takim facetem to powód do tego żeby się cieszyć Nie bądź taka,wyśli mi fotkę;)

Nie bądż taka damo,daj fotkę,mam 26 lat i pewnie staruch już jestem:(