Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lotnik

pierscionek

Polecane posty

gdy dziewczyna nie oddaje pierscionka a zostawia puste pudelko na stole.co ona che tym pokazac???? ogolnie watpie ze sie zejdziemy choc bardzo bym chcial.spytac sie o ten pierscionek czy poprostu to zostawic?

Mój były jak miesiąc przed ślubem się zbierał i mnie rzucal to kazał oddawać obrączki które już mieliśmy, ale pierścionek leżący na widoku i pare innych rzeczy JEGO to chciał widać bylo na siłe zostawić, nie wiem po to zeby jeszcze wrócić i jeszcze raz zobaczyć, nie wiem.... Hehe

Gość chce pokazac ze jest materia
listka a pierscionek zabrala zeby go sprzedac jak bedzie chciala miec na perfumy zeby nowego zarwac. Z pierscionkami od frajerow tak sie robi

wiec nic mi nie pozostaje jak go odzyskac , a nie zyc nadzieja co nie

Gość A czemu chcesz go odzyskać?
Dałeś go jej, więc do niej należy. Czy ty oddajesz jej przedmioty, które od niej dostałeś?

Gość a po co ci ten pierscionek
?? chcesz go pchnac na allegro??

Gość Zuzanna Ameliia
Dostales cos od niej?

al ejesli chodzi o pierscionek to takie rzeczy sie oddaje.skoro pudelko zostawila to pierscionek rowniez powinna oddac

to jest pierscionek zareczynowy.skoro odeszla powinna oddac.proste jak pierd.....

Gość całkowicie czarny kot
sknera prezentów się nie odbiera

jaki sknera!!!!!!!!!!!!!!!!o czym ty piszesz!!!! nie chcesz byc ze mna to go oddaj

Gość całkowicie czarny kot
to nie ja cię nie chce :-P

ale wiesz o co chodzi.przeciez to ona zdecydowala odejsc,wiec powinna oddac.przeciez to jest logiczne

Gość ja kobieta..
ciesz się, że nie została twoją żoną a pierścionek odbierz

Gość Eleeene
jestes malostkowym facetem.Kiedys byl zwyczaj, ze zerwane zareczyny ,to zwrocony pierscionek. Mimo wszystko, uwazam, ze takie nachalne zadanie zwrotu pierscionka, jest w zlym guscie i swiadczy o braku kompletnej klasy u mezczyzny. Jestes malym chlopczykiem -oddajce mi grabki i lopatke bo bede ryczal . Oj nie podobasz mi sie.

Gość ja kobieta..
kiedyś był zwyczaj a teraz go nie ma a kto tak napisał? kompletna bzdura zwyczaj to zwyczaj i jedna lub dwie osoby zmienić go nie mogą

ni erozumiem was!!!! z kim nie gadam to mowia ze powinna oddac. to zle o niej swiadczy a nie o mnie

Gość Zuzanna Ameliia
Zadzwon do niej i zadaj jej to samo pytanie co tu na forum:

Gość Eleeene
czemu sie tak kobieto burzysz ? Nerwy? Ja nie napisalam , ze zwyczaj sie zmienil- uwazam, ze w zlym tonie jest nachalne odbieranie pierscionka. Skoro sama zainteresowana nie oddala ,nalezy wedlug mnie poniechac takich prob odbioru . Napisalam jasno swoje zdanie ?

ja Cie rozumiem.dla mni eto ni ejest koniec skoro nie oddala.jak odda bedzie to swiadczylo ze nie ma odwrotu

Gość Eleeene
z kim nie gadam to mowia ze powinna oddac- no chyba mowia to LICZYKRUPY!!! a co chcesz z tym pierscionkiem zrobic? Innej podarowac ? Wiesz -sadze , ze gdyby wiedziala , ze tak bolejesz za tym pierscionkiem az na Kafe , to by przez poslanca wyslala, zeby Cie nie ogladac wiecej w zyciu. Skopiuj ten temat i wyslij jej na maila, by sumieniem jej wzruszyc :-P

Gość Zuzanna Ameliia
Tez uwazam , ze gdyby byla uczciwa i nie blachara to by pierscionka nie zabierala. Furtka do powrotu moze byc zupelnie co innego. Dla mnie zabranie tego pierscionka wyraznie swiadczy o jej pazernosci. Ty straciles TYLKO kase na ten pierscionek .Daj na msze , ze nie straciles wiecej.

Gość Zuzanna Ameliia
A pierscionek rzeczywiscie olej bo upominanie sie o niego postawi Cie w zlym swietle. Potraktuj to jako zaplate za dotychczasowe jej poswiecanie Ci czasu - zamiast gotowki. Tak sie chyba postepuje z takimi panienkami?

Gość nhriurfbhrydibgr
Dla mnie też zabranie pierścionka przez nią uważam za w złym guście. Tak jej bronicie a gdyby to był rodzinny pierścionek przekazywany z pokolenia na pokolenie to też by miała go sobie zabrać bo jej dał. Dał owszem ale jako symbol zaręczyn a ona właśnie je zerwała jak rozumie. Sama powinna go oddać a czy on by przyjął to od niego zależy.

Gość rrrrttuuiii66
dziewczyna nie ma obowiązku ci oddawać niczego co jej z własnej woli dałeś. to tylko jej dobra wola czy odda czy nie. poza tym założe się, że to nie zabytkowy pierścionek po babci, ani diament za 30 tys, tylko coś za max tysiaka z brylantem, który trzeba oglądać pod mikroskopem. jak cię nie stać na kupowanie biżuterii, to tego nie rób albo kupuj tanie rzeczy, żeby później nie płakać na forum

Gość a potem blachary zala sie na
forum ze nie dostaja brylantow tych pierscionki za 100 zlotych

Gość jak sie jest popaprancem
to zal dupe sciska za troche zlota co wydarla panna z gardla . Petak .

Ja uważam, że lotnik ma rację, bo jaki sens zostawiania pudelka a pierścionek sobie zabrała.... Mi to wygląda na sytuacje podobną do mojej, że dziewczyna chyba chce tym sposobem, zeby facet się do niej jeszcze jednak odezwał, spotkał i w czasie tego spotkania może pogadają o pierścionku a wlaśnie może o czymś jeszcze, może akurat o powrocie czy coś.... Mój były jak odchodzil to zostawil mimo wszystko trochę swoich rzeczy, 2 dni po tym fakcie przyjechał zeby rozliczyć sie za nieudany ślub (oddać kase) i tez byla sytuacja, ze kase oddawał dla mojej mamy, a ja w tym czasie zbieralam te jego rzeczy, on za mną pobiegł ze niech to zostanie niech tamto zostanie, twarz cala czerwona, oczy szklane hehe a póżniej jeszcze jeden numer, poszedł do księdza odwoływac ślub i zabrał moje dokumenty z kancelarii i że on niby mi odda, a zabrał je do siebie i czekał kiedy ja sie zgłosze po to, żeby chyba mieć jeszcze sobie jedno spotkanie ze mną mimo wszystko hehehe

ogolnie chodzi o to.pamietam ostatnio rozmowe i wygladala ona strasznie.ta rozmowa mowila ze to koniec.wiadomo ta rozmowa odbyla sie 2 dni po jej wyprowadzce.wszystko bylo swieze i delikatne.nie wiem co robic bo chcialbym ja odzyskac.a gdy spytam o pierscionek moge sobie zamknac droge do niej.