Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła ale z ulgą

Dowiedzialam sie ze ma zone a teraz........SZOK

Polecane posty

Gość zła ale z ulgą

zobaczylam ją na wlasne oczy!! oszukal mnie ze jest sam!! ale sprawdzilam juz wszystko widzialam ją! JEZU W JAKIM SZOKU JESTEM! jaka ona gruba brzydka... po dzieciach... teraz juz wszystko rozumiem heheh choc zakonczylam tę farsę mam satysfakcje ze jestem zajebistą laską a ona......... masakra..... moja ciotka lepiej wyglada!:)dobrze mu takkkkkkk!!!!!!

Gość spoko oko
i ok a teraz znajdź faceta normalnego

Gość zła ale z ulgą
kochanie:)) NIE ZDĄŻYL heheh i tu mam drugą satysfakcję ;PPP az tak glupia nie jestem:)))

Gość układ międzyplanetarny
nie zdążył dzięki szczęściu - ale zbajerowana i gotowa już byłaś

Gość zła ale z ulgą
nie nie byłam zbajerowana... byłam sobą:) fajnie sie czulismy w swoim towarzystwie ale za duzo mialam waptliwosci co do jego zachowania i wuala:))) wszystko wyszło! cóż.. żonie nie powiem... fakt ze wyglada jak wyglada juz jej dał karę;/ i jemu rowniez.

Gość zła ale z ulgą
nie nie byłam zbajerowana... byłam sobą:) fajnie sie czulismy w swoim towarzystwie ale za duzo mialam waptliwosci co do jego zachowania i wuala:))) wszystko wyszło! cóż.. żonie nie powiem... fakt ze wyglada jak wyglada juz jej dał karę;/ i jemu rowniez.

napisz jeszcze , że w ogóle cie nie interesował i nie pociągał - gdzie ty go wynalazłaś ?

Gość zła ale z ulgą
nie interesuj się ;P

no dobra, już nie będę - ważne , że dostał karę

Gość spoko oko
przyznaj po prostu że woli swoją grubą żonę ale pewniaka niż ciebie która będzie go później tłamsić smsami. (nie jestem mężatką) :D

Gość zła ale z ulgą
nie wiem czy woli skoro wciaz do mnie pisze:) nie odpisuje. No nie mam co sie porownywac z ta kobietą... jak niebo i ziemia... ja 20 lat mlodsza od niej hehe szok. Dziwne uczucie zostac tak oszukanym..ale mial racje-jakby sie przyznal-naplulabym w gebe i tyle a tak chociaz tego uniknął:)

niestety z dziadami tak bywa - chcą sobie pozdobywać , pozaliczać i nabierają małolaty

Gość zlosliwa ania
a ty gowniaro widac nie masz za duzo w lepetynie zeby obrazac jego zone i jeszcze sie do niej porownywac. skad wiesz jak ona wygladala jak byla w twoim wieku? pewnie byla 100x ladniejsza od ciebie. ale masz satysfakcje, ja nie moge....:) co za durna pala:/

Gość Skoro ci to lata
to skąd ta złość? A przy okazji... Zajebista laską może i jesteś, ale głuuuupią i puuustą, że szok :D