Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 latkaaaa aaaa

To był cudowny rok

Polecane posty

Gość 22 latkaaaa aaaa

:) najlepszy rok w moim życiu... po 1 spotkałam miłość mojego życia po 2 obroniłam się na uczelni po 3 zarobiłam dość sporo kasy i dobrze mi się żyło :)

Gość 22 latkaaaa aaaa
nie Twój biznes :classic_cool:

wow, rzadko widuje się tu optymistów gratulacje i dalszych sukcesów :) ( i mówię to bez ironii) :)

Gość 22 latkaaaa aaaa
ladaco -> nie mam sama zbyt dużo kasy ale pomagam jak tylko mogę, każdego dnia klikałam w "Pajacyka" dokarmiałam pieski, oddawałam ciuchy do PCK, czasami wrzucałam coś do puszki dla chorych dzieci... jeszcze studiuję i muszę się sama utrzymać więc lekko nie jest ale bywało gorzej :) ten rok jak do tej pory był nr 1 w moim życiu...

Gość 22 latkaaaa aaaa
dziękuję :)... mam nadzieję, że dla tych, którym się niezbyt powodziło w 2010 ...w kolejnym będzie lepiej!!!

Gość no i jak tak mialem
obrona magisterki 1 praca za niezłe $ oswiadczylem sie

ladaco> zamiast nabijać się z innych, to może powiesz nam co Ty ciekawego zdziałałeś w mijającym roku? :P

wybudowaliśmy kilka ambon za własne pieniądze dla koła łowieckiego. zakupiliśmy kilka ton karmy i pomagamy na co dzień zwierzętom przetrwać ciężką zimę. lepiej pomóc zwierzakom niż ludziom bo oni i tak mają wszystko w dupie a po drugie mają łapy to niech kurwa idą do roboty albo sie wezmą za naukę. zasadzilismy w kole łowieckim kilka tysięcy nowych drzewek. zakupiliśmy od rolników pola pod zasiew topinamburu dla dzików itd ...itd łosiu:D

rozumiem że koło łowieckie to twoje jedyne zajęcie, poza kafe....:P monotonia, ale dobrze że cokolwiek robisz:P

Gość 22 latkaaaa aaaa
zwierzaki są takie bezbronne... :(... nie wiem czy trafiliście kiedyś na allegro na fotki wypatroszone lisy, króliki itp. coś strasznego nie raz płakałam przed monitorem :( co taki zwierzak musiał czuć! ech