Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkhkhk

jak spedzacie sylwestra???

Polecane posty

Gość kkkhkhk

Czy jest ktos kto spedza go tak jak ja z chlopakiem we dwoje w domu? troche smutno no ale najwazniejsze ze bede z nim:) a jak u was?:)

Gość zenobiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
smutno to jakbys była sama z nim? chyba ze on nic nie mówi:)

Gość kkkhkhk
W sumie to sąsiad nas zaprosił na Sylwestra, ale on ma z 50 lat i do niego jacyś pijacy przyjdą, to już wolimy sami w domu siedzieć. czy iść do tego sąsiada, żeby nie siedzieć w dwójkę, jak uważacie?

Gość kkkhkhk
Chodzi m io to, że smutno bo tylko 2 osoby , chlopak fajny :) Nie wiem, czy iść do tego sąsiada ale to stary pijak.

Gość kkkhkhk
Ale głupio by trochę było, jakbym ja sama była, bo byłby chłopak, sasiad i do tego sąsiada ma przyjść z 5 sąsiadów z podwórka.

Gość kkkhkhk
haha masakra:D to wszystko wyzej to oczywiscie podszywy:D:D nie no w sumie nie wiem czemu napisalam ze smutno, przeciez bardzo go Kocham, jestesmy ze soba ponad dwa lata, bardzo dobrze sie dogadujemy. Tylko mysle ze malo kobiet w moich wieku wlasnie tak spedza sylwestra, tzn bez imprez itd...mam 19 lat ale jakos czuje sie bardziej dojrzala...hmm czy to dziwne? w sumie sama nie wiem:) chyba nie:)

Gość mala pomaranczka
tylko z litrem wódki i telewizorem

idzcie do sasiada a potem sam na sm:)

Gość kkkhkhk
nie no z tym sasiadem to podszywy przeciez pisalam juz:D no cos wypijemy napewno tylko czy nie uwazacie ze to dziwne tak siedziec w domu we dwoje? jestesmy przeciez mlodzi...

Gość mala pomaranczka
jak macie duzo kasy to mozecie isc gdzies zaszaleć . jak nie to zostaje wam tylko zabawa z polsatem

spedzałam różne sylwki:) czasem typowo babski:) mieszany domówki, bale tez były:D I 2 razy taki sam na sam. Zalezy od ludzi. Jak fajni to i masz co wspominac;)

Gość kkkhkhk
hmm niby macie racje. Zaprosil nas kolega ale nie idziemy, znam tam tylko jedna osobe a oni znaja sie wszyscy pare lat....glupio bym sie tam czula:( chociaz teraz sama juz nie wiem...zaczynam miec troche watpliwosci bo chcialabym gdzies poszalec. Jemu juz powiedzielismy ze nie przyjdziemy

Gość kkkhkhk
w tamtym roku tez siedzielismy sami, tyle ze wtey akurat nie bylo naprawde gdzie isc

Gość spoko oko
ja w tym roku przed TV:( ale ok, będzie Roxette to powspominam stare dobre lata np jak przy ich przebojach obchodziłam 18. Oj stara dupa już jestem:)

Gość kkkhkhk
sama przed tv?:( to tak niezbyt fajnie chyba;/

Gość spoko oko
wiem ale i tak nie miałam ochotę nawet na "domówkę". Mam nadzieję że nie zasnę przed północą:)

Ja z moim narzeczonym kiedyś spędzaliśmy Sylwestra we dwójkę i bardzo miło go wspominam:) było to raczej z wyboru, bo jakieś tam zaproszenia mieliśmy:) ważne że jest się z osobą którą się kocha:)

Gość Amelllllllia
Ja sama i w dodatku w tv mam tylko 1 i 2 :P

Gość Pracujace w sluzbie medycznej
Smutno mi , bo musze pracowac.

Gość kkkhkhk
Ja tez mam nadzieję, że nie zasnę,bo będę tylko w dwojkę z chłopakiem. Zastanawiam się, czy nie iść do tego sąsiada, bo chociaż wódka by była za darmo ale chyba trochę dziwnie ja sama i siedmiu chłopów to chyba kobiecie nie wypada jak myślicie?

Gość kkkhkhk
no jak praca w sylwestra to juz rzeczywiscie masakra;/ ja ostatniego sylwestra rowniez milo wspominam chociaz wczesnie zasnelismy ale i tak bylo super. Ogolnie uwielbiam spedzac z nim czas:)

Gość kkkhkhk
skoncze z podszywami blagam;/ zostawcie sasiada w spokoju...nikt taki nas nie zaprosil tylko kolega

Gość kkkhkhk
skonczcie*

Gość kkkhkhk
Podszywie nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Zaprosił nas sąsiad, ale się boję iść bo to pijak, a żona od niego wraz z dziećmi pouciekali. I teraz sąsiedzi z innych klatek przychodzą tam pić. I nie wiem czy wypada mi tam iść jako kobiecie?

Gość hbsqhbsqwdwqukgy
JA TEZ SPEDZAM SYLWESTESTRA ZE SWOIM FACETEM WE DWOJKE..CZYM TY SIE MARTWISZ?? MY Z WYBORU ZOSTAJEMY W DOMU, BO BARDZO LUBIMY SOEDZAC CZAS ZE SOBA...BEDZIEMY W DOMU GDZIE CIEPLO, ZADNYCH GOSCI, WYDATKOW NA NIEWIADOMO CO, IDZIEMY SPAC KIEDY CHCEMY I TAK JEST WDL NAS NAJLEPEIJ:) A CO NAJLEPSZE JESTESMY JUZ MALZENSTWEM WIEC I TAK NAJWIECEJ CZASU SPEDZAMY RAZEM:)

Gość kkkhkhk
Tak,,,ale zeszłoroczny Sylwester z chłopakiem był trochę zmulasty :O Od sąsiada dobiegały wesołe śpiewy, a my siedzieliśmy w dwójkę i ten sąsiad pan MArian gorąco nas zaprasza. Co robić?

Gość kkkhkhk
Co Wy byście zrobiły jakby Was zaprosił sąsiad ale stary pijak u którego jest wesoło i są śpiewy.

Gość kkkhkhk
centuriom85 A nie masz sąsiadów żadnych> u mnei zawsze ktoś wklatce się znajdzie, co robisylwestra