Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdvcgsuyd

szkoła policealna żak- doradźcie

Polecane posty

Gość jhdvcgsuyd

witam, zastanawiam się nad tym,żeby teraz od lutego zacząć naukę w żaku na kierunku technik obsługi turystycznej, i mam pytanie do osób,które tam się uczyły bądź jeszcze uczą, czy ta szkoła jest rzeczywiście darmowa, i czy w ogóle jest sens, będąc na studiach (logistyka) uczyć się na technika...

Gość jhdvcgsuyd
heeeeeej,proszę...

Gość awertyuioooop
Darmowa? :D Napewno nie. MOże np. jeden semstr jest za darmo, ja tam miałam w innej tego typu szkole, ale darmowo napewno nie jest :D Tam gdzie chodziłam były nawet oplaty za egzaminy

Gość jhdvcgsuyd
zbyt pięknie by było...

Gość jhdvcgsuyd
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość proooooooooooooooooooobA
no a ta szkole nie ma str internetowj ze nie mozesz doczytac czy jest darmowa czy tylko poczatek?

Gość jhdvcgsuyd
na stronie jest podane że całkowicie darmowa, ale przeglądając różne fora ludzie różnie piszą,jedni że jest darmowa, inni że potem jednak trzeba płacić...i zgłupiałam...

tumany teraz coraz wiecej szkol jest za friko dlaczego?? dzieki funduszom ue szkoly dostaja eurosy za kazdego ucznia wiec chca miec jak najwiecej uczniow

Gość jhdvcgsuyd
od razu tumany... po prostu nic w tym kraju nie jest pewne...

mi ktos mowil ze to zalezy of kierunku... tak ze nie wiem, a tez jestem ciekawa bo maja interesujace kierunku

Gość słonko a ile ty masz lat?
Podpinam się:) jeśli ktos ma rzetelne info potwierdzone najlepiej linkiem ,prosze dać.

Gość proooooooooooooooooooobA
no pamietam w radio byly rekalmy ze jest darmowa 100% bo chodzi o hajs z unii a moze cos sie zmieniło wiem ze sie reklamowali ze daja zaswiadczenia do woja legitki i do zusu chyba:p czyli taka fikcja

Gość Iza

Nauka w szkole jest w porządku, nauczyciele przekazują dużą wiedzę, jednak żeby się czegoś nauczyć trzeba samemu też chcieć. Ogólnie polecam 🙂

Gość witam

Zależy od kierunku. Niektóre są darmowe a niektóre płatne. Ja akurat uczę się już na trzecim darmowym kierunku i ogólnie mi się podoba, ale teraz jestem na trzecim semestrze i trafiłem na babkę która utrudnia ukończenie tej szkoły. Wymaga od nas zbyt dużo a przecież nie jesteśmy studentami tylko słuchaczami. Tak być nie powinno. Najlepiej takie sytuacje zgłaszać dyrekcji. Jeśli będzie jak najwięcej zgłoszeń to może zatrudnią kogoś lepszego. To taka moja sugestia.