Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladka2011

zdradzilam...

Polecane posty

Jestem z chlopakiem poltora roku..kilka tygodni temu wybralam sie na impreze z kolega z pracy..jednak zamiast na impreze pojechalismy do niego do domu...nie wiem dlaczego ale przespalam sie z nim...przeciez nie znalam go dlugo, nic do niego nie czulam...nie wiem czemu to zrobilam, nie potrafie sobie na to pytanie odpowiedziec..strasznie zaluje tego co sie stalo..jeszcze w ten sam dzien powiedzialam o wszystkim mojemu chlopakowi...balam sie ze mnie zostawi ale za nic w siwiecie nie moglam go oklamywac...byl placz i moj i jego, klotnie...bardzo bolalo...i mnie i jego..przed swietami wybaczyl mi zdrade ale powiedzial ze duzo czasu minie zanim zapomni - jesli w ogole zapomni...czy byl ktos w podobnej sytuacji? Jak wyglada zycie po zdradzie? Czy juz nie jest jak kiedys? Czy jednak jeszcze nie wszystko stracone....?

Gość nie wiem ale z tego
twojego to niezla pizda musi byc :D

Gość aaad1
haha dobra kurwa z ciebie :D, chcesz sie spotkac na szybki numerek?

Gość pafel
Odejdź od obecnego chłopaka , ta sytuacja zawsze będzie wracała i powodowała ciągłe "pranie brudów". Takie moje zdanie.

ale ja go kocham , wiem ze on mnie tez kocha...mam nadzieje i wierze ze sie nam jeszcze ulozy....minie duzo czasu zanim zapomnimy ale zaryzykuje...bo warto..nie chce stracic kogos tak wspanialego jak on..

Gość agentka36
zapomnij i żyj normalnie...to nie koniec świata!