Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem2727

do kobiet z nadwagą lub otyłością- JAKIE MACIE LIBIDO?

Polecane posty

Gość samaniewiem2727

kobiety czy to ze ma sie kilka lub kilkanscie kilo za duzo moze spowodowac spadek libido?? w sumie nigdy nie mialam tak duzego ,ale odkad przytyłam 13 kilo nie mam ochoty na seks , albo mam rzadko,nie czuje podniecenia ,ale łatwo osiągam orgazm jak juz dojdzie do seksu , troche sie tym martwie , na szczescie mąż tez nie ma wielkich potrzeb seksulanych , a dodam ze mam 27 lat, wiec chyba powinnam mieć czesto ochotę...

Gość cbjkkhbgkppń
Ja mam 25l i czuje się po.prostu źle w swojej skurze Zawsze byłam szczupła teraz warze 98kg 172 cm :(

Gość samaniewiem2727
ja podobnie a jak z twoim libido?

Gość ogolona na cacy
Ja przytyłam 30 kg i moje libido wynosi 0 :(

Gość ....Maćka....
ja odkąd stałam się kobietą;) mam nadwagę i nie narzekam na libido. Jeśli teraz mam je tak wysokie to boję się co będzie jak będę mieć normalną wagę:O

Gość kiziutka
Ja ważę 93kg ku rozpaczy, po urodzeniu dziecka przytyłam 30kg i mam problemy hormonalne. Wcześniej moje libido było niższe, teraz jest w normie myślę. Po urodzeniu dziecka libido chyba spada, ale moje starsze koleżanki po 40- stce babki, twierdzą, że w ich wieku seks smakuje najlepiej:D

Gość kiziutka
Ale wiem też, że nadwaga to dzwiganie dodatkowych kilogramów dla nóg i kręgosłupa oraz stawów:( także po ciężkim dniu nie mam ochoty na figle bo padam po prostu:(

Gość cbjkkhbgkppń
Wynosi 2/10:(