Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jej dosć!

Teściowa nie daje mi żyć!

Polecane posty

Gość mam jej dosć!

Chciałam się z wami podzielić swoimi doświadczeniami z teściową... Jest okropna! Miesiąc temu urodziłam dziecko i zaczęło się coraz to częstsze nachodzenie mimo, że mieszkamy w Bielsku a ona 20 km od tego miasta, to zawsze znajduje czas by uprzykrzyć mi życie! Nie karmię córki piersią i już mnie zwyzywała, że nie jestem prawdziwą matką, że kochająca matka karmi normalnie a ja wymyślam sobie jakieś modyfikowane mleko! Aż mi się płakać chciało, kiedy to usłyszałam;( Już urodziłam i powoli zabieram się do wrócenia do dawnej formy, chociaż nie wyglądam źle to bardzo chcę ważyć tyle ile przed ciążą, lubię też się malować, czyli ogólnie zadbać o siebie, bo wiadomo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Kiedy ona przyszła do mnie tydzień temu i zobaczyła, że maluję paznokcie to powiedziała, że jak ja mogę się "pindrzyć" kiedy mam dziecko w domu i że zamiast zająć się córką to cyt. "pindrze się jak lafirynda". No przepraszam ale co ja mam robić, kiedy dziecko śpi?! Kiedy śpi to sprzątam, gotuje obiad dla męża no i znajduje dużo czasu dla siebie, a ona że w ogóle dzieci nie powinnam mieć bo nie umiem o nie zadbać. Mąż był świadkiem tej sytuacji i powiedział, że nie życzy sobie takiego wyzywania mnie a ona do niego, że go nie poznaje i to pewnie moja wina bo nastawiam go przeciwko niej! No ludzie litości! ;( Kilka dni po porodzie, gdy już byłam w domu i przyszła mnie odwiedzić to było normalnie, mała leżała w łóżeczku ja na łóżku i zaczęła po cichutku miauczeć (jak to robią maluszki) no i tak się złożyło, że mąż wziął córcie na ręce a ona do mnie, że niszczę więź między córką a matką! Przecież to jest chore! Powiedziałam jej, że chcę by moja córka miała równie dobry kontakt z ojcem, bo niestety prawda jest taka, że wiele dzieci ma lepszy kontakt z matką niż z ojcem, a ja nie chcę żeby moja dziecko traciło ojca, ja miałam dobre kontakty z tatą i nie chcę by moją córkę to ominęło.. A ona do mnie, że to rola matki wychowywać dziecko... Nigdy jej nic złego nie powiedziałam i nie zrobiłam a ona do mnie z taką nienawiścią.. Jak tak dalej pójdzie, to przestanę jej otwierać drzwi bo nie umiem z nią wytrzymać... Co sądzicie o tej sytuacji? Czy to ze mną jest coś nie tak, czy z nią? Bo przez jej gadanie czuje się strasznie złą matką;(

Gość ze mna
spruboj rozpuscic ja w kwasie albo zalatw jej goscia ktory bedzie ja ruchal w kakao az jej cipa odpadnie moze wtedy da ci spokoj

Gość mam jej dosć!
Też się nad tym zastanawiałam hehe