Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucecita por fawor

dlaczego ludzie tak zamulają? > sylwester

Polecane posty

Gość lucecita por fawor

co się dzieje z ludźmi? dlaczego tak strasznie zamulają? jutro sylwester, urządziłabym domówkę z chłopakiem, ale większość znajomych zamierza siedziec w domu z polsatem i tvp! czy to normalne? można za darmo się pobawić, najeść, napić, pobyć w towarzystwie ludzi (a nie TV). hello! co się dzieje?

Gość układ międzyplanetarny
ludzie ogólnie się zamulają - coraz mniej są towarzyscy i na poziomie

Gość lekka zenada
Coz, lepiej juz 'zamulac' niz uchlac sie i po raz n-ty w ciagu roku rzygac na imprze, a rano nic nie pamietac... Uwielbiam takie 'dzikie' dziewczyny :P

Gość lucecita por fawor
heh, nie do końca chodzi mi o rzyganie :) wiadomo - alkohol też jest dla ludzi. chodzi mi raczej o samo wyjście z domu, z czterech ścian. w sumie na codzień nie potrzebujesz alkoholu, żeby pogadać z ludźmi, co? ja też nie. przeraża mnie tylko fakt, że ludzie dziczeją. osiadają na swoich prywatnych mieliznach, jest im dobrze tak, jak jest. bez potrzeby, żeby gdziekolwiek iść, coś zrobić, o czymś myśleć.

Gość ludzik z plasteliny
nie wiem co ty masz za znajomych :D u mnie wszyscy nie moga sie doczekac imprezy :D

Gość lucecita por fawor
może po prostu już zdziadzieli :) rodziny, dzieci, robienie pieniądza...

Gość just say hello
albo może nie mają ochoty na czworokąty lub trójkąty :classic_cool:

Gość Trance Night
To nie tak. Ludzie w dzisiejszych czasach gonią za kasą, ciągle tylko praca praca praca, obowiązki, szkoła i inne takie które mase czasu i psychiki zjadają. Wiec Sylwester jest potencjalnym dniem, aby moc posiedziec w chwili Świętego Spokoju, zaszyc sie z drinkiem w pokoju, wywalic giry i pogapic sie w tv, po czym po któryms tam drinku wreszcie isc spac i odespac. To moze byc przyczyna. Ludzie nie mają juz ochoty na wielkie mi zabawy ze znajomymi bo to zwyczajnie MĘCZĄCE.