Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Cappuccinoo

Spienianie mleka ... kto się zna?

Polecane posty

Gość Cappuccinoo

Mam dojście, a właściwie okazję mieć mleko krowie, ale .... problem dotyczy jego spieniania. Nie jest tak, jak bym tego chciała i nie bardzo wiem w czym tkwi problem. Mleko które mam spełnia warunki niezbędne do spieniania, ale efekt jest nie najlepszy. Dla porównania spieniałam mleko pełne UHT i ...szok, sklepowe ubijało się na sztywną piankę. Dlaczego to moje, prawdziwe, świeżutkie nie ubija się tak, czyżby było "chrzczone"? Nie wiem, co o tym mysleć. Proszę o wsparcie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×