Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka03

Kochanki, nie denerwuje Was że Wasz facet sypia z żoną ?

Polecane posty

Gość khjfkj
Ja nie znam przypadku, gdzie żonaty odeszedł do kochanki. Zawsze są wspóle długi, dzieci. Kochanka, to taki ktoś, który urozmaica codzienność.

Gość kochaneczka meżuleczka
ja znam - facet - 2 dzieci - zakochal sie , zostawil zone, olał dzieci, zmienil dla tej kochanki cale swoje zycie... byli razem gdzies ze 4 lata po czym ta kochanka go zostawila i znalazla sobie faceta za ktorego wyszla i maja dzieci... a ten facet zostal bez zony, dzieci, kochanki, chociaz chyba ostatnio kogos sobie znalazl.... the end... jedyny przypadek jaki znam

Gość ja kobieta..
gusss nigdy nie chciałabym spotkać kogoś takiego jak ty i twój kolega na swojej drodze brzydzę się wami skąd masz pewność że kobieta jest z nim dla pieniędzy? biedny jest ten twój kumpel bo od tej pory wszystkie będą z nim dla pieniędzy nawet ta którą on pokocha i tego palantowi życzę a w kwestii kochanek zdania swojego wypowiadać nie będę 0/10

Gość tfgwA4t
Dlaczego tak nadajesz na kochanke, autorko? to twoj maz jest tępym podgatunkiem, kierujacym sie najniższymi instynktami. kochanka z pewnoscia db znala swoja role i miala w cipie to, ze facet posuwa rowniez ciebie. a wiesz dlaczego sie na to decydowala? bo miala dobry seks, komplementy, prezenciki i inne bzdety za darmo a ty pralas jego gacie i gotowalas mu obiadki. wiec dla niej to idealny uklad. mysle ze nie tylko nie czula sie zle ze spisz z nim, ale rowniez pewnie bawilo ją jaka naiwna i glupia jestes i ze odwalasz za nia brudna robote. tyle w temacie. ps. nie jestem ani kochanka ani zdradzana żona ani nie zdradzam.

Gość gussss
ale dlaczego mam go potępiać? ta babka zna zasady, przedstawił je jasno i i tak w to brnie

Gość werrrka
swoją drogą co facet i facetka mają tylko z takiego pustego seksu? rozumiem jak jest jakiś wyuzdany, ostro , ale jak jest namiętnie , czule? dziwnie trochę.. czy tak naprawdę nie szukają uczucia?

Gość tfgwA4t
nie moge sie powstrzymac i musze cos dopisac. wynika z tego ze jestes jednak tępa skoro mąz zdradzal cie rok a ty sie nie domyslalas ani ociupinke. ta kochanka byla jednak najinteligentniejsza osoba z waszej trojki. amen.

tfgwA4t - gdzie nadaję na kochankę ? mam ją serdecznie w poważaniu, nie będę się poniżać na tyle żeny jej urągać, skarbie. a i nie chce mi się wierzyć ze nie jesteś kochanką, skoro tak doskonale znasz jej punkt widzenia

Gość khjfkj
Powiem tak. Szkoda mi tych kobiet, ktore zostaja kochankami, czekaja na sms od "swojego faceta" zeby chociaz chwile spedzic z nimi. Szczerze, to że koledzy maja kochanki, nie imponuje mi to wogole.

tfgwA4t - poczekaj, jak ktoś Ciebie zdradzi. A jeśli jesteś kobietą - masz to jak w banku ;) Pozdrawiam !

Gość werrrka
khjfkj-- no jak to , ja myślałam że kochanki to zimne suki które potrzebują tylko ostrego seksu

Gość kochaneczka meżuleczka
przeciez autorka tylko pyta.. nie wyzywa nigdzie! a ja juz widze te cale tabuny wyzwolonych, niezaleznych kobiet-kochanek ktorym chodzi tylko o dobry sex. I na pewno nie przychodzi im do glowy nic wiecej. I jeszcze smiejacych sie z zon. No niestety ale oprocz pewnego grona zimnych suk jak ja wiekszosc kobiet uznaje ze sex=milosc (no badz jakas namiastka milosci), i tego sie nie zmieni :)

Gość tfgwA4t
owszem jestem kobietą, ale madrzejszą od ciebie 1000 razy i jestem lesbijką.

tfgwA4t I jeszcze coś... To Ty kierujesz się prymitywnymi instynktami, skoro uważasz że ta kobieta spała z moim mężem tylko dla kasy est. -> 1. nie mierz wszystkich swoją miarą, 2. tak naprawdę to Ty ją obrażasz ;)

Gość khjfkj
Znam różne przypadki, są i takie które się zakochały (wolne), a i też takie które spotykały się tylko do seksu (przeważnie były to zaniedbane mężatki).

czytam i czytam i w sumie o co chodzi? ludzie zdradzaja i zdradzac beda, moze nie po roku, dwoch ale moze po 10-12 , kto pisze ze da se reke uciac za siebie musi byc bardzo odwazny...ja nie zdradzam ale nie wiem co mi los kiedys zgotuje

"oczkaa zuzul, nie wierzę że istnieją tak zimne kobiety" Tak zimne? Nie rozumiem. Każda kobieta pragnie bliskości i czułości. Łatwiej jest znaleźć żonatego mężczyznę przystojnego i dobrego w łóżku niż odpowiedniego kandydata na męża. Seks jest bardzo ważny zarówno dla mężczyzn jak i kobiet i nie każdy z nas jest na tyle silny, aby wytrzymać i szukać tego jedynego. To, że wybierają żonatych... No cóż - nie wnikam w moralność innych, jednak moim zdaniem, to żonaty mężczyzna, który ma wszystko, powinien powiedzieć 'nie', a nie kobieta, która w tej sferze nie ma nic.

dorabiają ideologię ? gdybym przez ten rok 'dorabiała ideologię' to te kilka dni temu wybaczyłabym mu i pozwoliła zostać. sprawdź też, co oznacza słowo ideologia. takaś mądra ponoc :)

Gość tfgwA4t
nie udowodnie ci tego, ale owszem, jestem. i jest mi z tym bardzo dobrze.

Gość werrrka
No niestety ale oprocz pewnego grona zimnych suk jak ja wiekszosc kobiet uznaje ze sex=milosc (no badz jakas namiastka milosci), i tego sie nie zmieni też mi się tak wydaję, to bardzo trudno oddzielić, chyba że facet jest naprawdę nie w moim typie, albo kocham innego z którym nie mogę być ,a wtedy taki seks to tylko namiastka prawdziwego seksu..

Gość tfgwA4t
tak, zdradzaja. ale jestes sama kobieta wiec wiesz ze kobiety maja 1000 razy wiekszą moralność i jak kochają to sa minimalne szanse ze zdradzą.

Gość werrrka
Tak zimne? Nie rozumiem. Każda kobieta pragnie bliskości i czułości. --- ok , ale wytłumacz mi to mają tą jedną noc czułości , namiętności , później kolejną , chociaż wiedzą że dla tego faceta nic nie znaczą i ten facet dla nich też nic nie znaczy ? mi tam nie chciałoby się w łóżku obdarowywać kogoś setkami pocałunków, pieścić gdybym nic nie czuła, raczej ostre pieprzenie jak już coś, bo inaczej jak już mówiłam to zakrawa pod uczucia :O

Gość zawodowakrowa
znam przypadek że facet zostawił rodzinę i zamieszkał z kochanką- dużo młodszą ale nie wszystko złoto co się świeci- laska okazała się pieprznięta, robi sceny, ciągle go szantażuje jak on nie orbi tego co ona chce i grozi ze go zabije w nocy podczas snu:D dobrze mu tak:D

Gość khjfkj
A teraz pytanie do kobiet. Dlaczego faceci szukają kochanek? Bo niestety muszą sobie bzyknąć, a te wasze "nie chce mi się" nie sprawia, że coraz bardziej zbliżają się do żony, a wręcz przeciwnie, po jakimś czasie szukają czegoś na boku.