Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

ktos kto uwaza mnie za paszteta jest po prostu smieszny

Polecane posty

a jakbym twierdziła ze jestem brzydka i miala kompleksy to byscie mnie pocieszaly i twierdzily, ze jestem piekna i pieprzyly o pewnosci siebie. takie to zjawisko tutaj zaobserwowalam. jestescie niekonsekwentni. co zlego w byciu swiadomej swojej urody kobietą? ale ja juz sie przyzwyczailam, ze takich jak ja to się po prostu nie lubi bo sie wyczuwa zagrożenie. takze nie robicie na mnie najmniejszego wrażenia. tylko potwierdzacie moją teorie.

Gość Jestem_kurewką
jezeli ta laska na zdjecie to ty, to ja ci zazdroszcze

Gość zgadzam się z Twoją wypowiedzi
ą, co nie zmienia faktu, że po pierwsze: jakoś Ci nie wierzę, że TY jesteś na zdjęciu, a po drugie: dziewczyna na zdjęciu nie powala mnie na kolana. Dla mnie jest przeciętna.

to ciekawe co musi wedlg was miec kobieta zeby byla za taka uwazana :D szesc par cyckow i dodatkowa cipke na czole?

Gość zgadzam się z Twoją wypowiedzi
Nie, musi mieć to coś, a dla mnie tego czegoś nie masz, przynjamniej na tym zdjęciu.

Gość bfgdhtdghhfhf
Gdzie to zdjęcie było robione. Wiesz co to za budynek za "tobą"? :D

tak oczywiscie bo to ja juz nie moglam tam opublikowac tego zdjecia :D smieszna jestes poszperasz jeszcze to zapewne znajdziesz to zdjecie jeszcze na faceboku i nk i jeszczcze innych portalach gdzie mozna zalozyc sobie konto :D

Gość Kaczor zwany pożądaniem
I wszystko jasne pewnie jesteś zakompleksionym pasztetem. Ale wiesz co? wszyscy mają to w dupie i ciebie też już mają dość więc może byś już grzecznie poszła sobie z tego forum tak jak obiecywałaś wczoraj? Hm?

Gość Blubell Farrow
Ale ty jesteś pusta dziewczyno..w kółko zakładasz tematy o wyglądzie i chełpisz się nie swoim zdjęciem..żal :-O

Gość Rudolfia fioletonosa
Seeerio?? za granicą? A ja myślałam że to Wąchock! Toś się popisała :-O

jak sie ci cos nie podoba to sam sobie stad idz. to wolny kraj, wiec ja sobie bede tu siedziec

Hahahahaha! ale się uśmiałem!:) "nie wiem gdzie ale zagranicą" najlepszy tekst tygodnia:D

Gość BarbieKenImiś
Amanda ty naprawdę jesteś taką idiotką czy to tylko twój kolejny podszywacz?

chyba nie masz mózgu, wiec no comment z tego co się orientuję, jesteś tu, na Kafe postrzegana za debi.lkę :O ogarnij się kobieto :O:O

kaczor jestes isiotą czy tylko udajesz bo ci do gęby pasuje? gdzie ja napisałam, ze nie wiem gdzie to było robione? nie pamiętam jak się nazywa ten budynek. gdzie było robione wiem doskonale, ale powiem tylko tyle ze zagranicą i na innym kontynencie w ogole. wiec spadaj kretynie

Gość BarbieKenImiś
kaczor jestes isiotą czy tylko udajesz bo ci do gęby pasuje? OO widzę że już nawet nie swoje teksty wklejasz..to wczorajszy tekst Pupencji sformułowany do ciebie idiotko :-O

amanda, czy to jest o czy 0 ?? jeśli jest to "o", oznacza to: ograniczona umysłowo a jeśli jest to "0" to czyż nie jest to przypadkiem iloraz Twojej inteligencji ??? hmmm ? :):D

Gość czarny nick anonimowo
Amando, jesteś jesteś moją fanką, uwielbiam cię :classic_cool:

Gość czarny nick anonimowo
Dla ciebie Amando: ❤️

mozesz byc nawet piekna - ba-najpiekniejsza -za ktora sie uwazasz - co nie zmienia faktu ze sie wywyższasz -robisz z siebie debila i ogolnie kazdy ma juz ciebie dosyc !!!!!--wiec spierdalaj pracowac jako fotomodelka a przestan zawracac glowe wiekszosci ludzi z tego forum.

Heh i wszystko jasne:) jedyne co jest jej to inteligencja na poziomie małpy człekokształtnej :)

barbie. nawet nie widzialam tego tekstu ale moge ci powiedziec ze jest tak stary i oklepany, ze znam go od podstawówki. ja pierdziele widze kafeterianie sie uwazaja za autorow wszelkich powiedzonek i zatrudniaja w tym celu swoich adwokatów zeby przemieżali kafe i szukali plagiatu. jak zaaaaaaal

TINIO pedale z toba to nawet nie rozmawiam, ale powiem ci jedno moze do tego pustego lba dotrze. zarowno ty jak i inni wcale nie musicie wchodzic na moje tematy i sie udzielac. cos sie nie podoba to paszed w pizdu !