Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P R O !!

Szkoda mi mojej siostry

Polecane posty

Gość P R O !!

ona jest w ogóle nie ma życia nigdzie nie wychodzi z nikim sie nie spotyka , jutro też będzie siedzieć w chacie ze starymi i to w sylwestra !! w sumie to neiw iem dlaczego ona taka jest bo jak z nią gadam to jest normalna można z nia pogadać nie pierdoli o jakiś bzdurach czy coś . w dodatku jest ładna ( nie mnie to oceniać) ale moja dziewczyna i większość moich kumpli tak sądzą. nie wiem można jej jakoś pomóc ? wiem ze nie ma depresji czy coś bo się śmieje i w ogóle.

Gość P R O !!
podnoszę

Gość git majonez
Może mrozu nie lubi;)

Gość P R O !!
no właśnie pytałem ale ona powiedział ze nie chce ;/ mróz nie mróz ona i tak siedzi na chacie

Gość git majonez
No to może ma lęk przestrzeni:P

Gość Buka82
A coś robi w życiu?

Gość P R O !!
no nie wiem do szkoły chodzi normalnie w dodatku gada z ludźmi wiem bo chodzimy do tego samego LO

Gość Buka82
To może jej po prostu odpowiada siedzenie w domu z rodzicami...?

Gość git majonez
To co piszesz o swojej siostrze jest straszne:O Obawiam sie że nie ma już dla niej ratunku:( Musisz pogodzić sie z tym, że nie masz już siostry...

Gość P R O !!
no ale szkoda mi jej bo to naprawdę fajna osoba chciałbym zeby miała jakieś zycie bo jak na razie o ona tylko ogląda filmy , gra na kompie czyta książki i ogląda filmy czasami wychodzi na spacer z psem zeby zapalić i tyle

Gość git majonez
A w jakim wieku jest Twoja siostra?

Gość P R O !!
18 lat w październiku przyszłego orku skończy 19

Gość P R O !!
podnoszę

Gość miyo kiyop...../////////
bardziej naciskaj, zeby poszla z Toba na sylwka. powiedz, ze bedzie fajnie. a wazie czego, bedzie mogla sie zmyc;)

Gość wcale nie koniecznie
O widzę , że pali .. bo już myśłałam , że to taki typowy aspołeczny kujon :D Może Ona po prostu ma taki charakter ? Domator taki :D Jesteś starszy od niej ? Palisz ? może zaproponuj jej tzn idź z nią np sie przejść gdzieś , moze Ona myśli , ze nie moze Ci wszystkiego mówić .. pogadaj z nią . Idzcie gdzieś zapalić chociaż .

Gość P R O !!
tzn my rozmawiamy ze sobą ogólnie ale nie o jej zyciu tzn nie gadamy o tym dlaczego nigdzie nie wychodzi bo tak głupi mi o tym z nia gadać. kujonem to ona raczej nie jest bo nie czyta podręczników czy coś tylko fantasty albo jakieś takie książki czasami mi o tym opowiada. no zapomniałem dodać ze czasami jedzie do jakiegoś centrum handlowego na zakupy bo lubi ciuchy. ogólnie to jak tak teraz patrze na to co o niej napisałem to wydaje mi sie ze ona jest dziwna :D naciskałem na nią mówiłęm ze jak nie będzie jej sie podobać to sobie pójdzie do domu a ona powiedziała ze jej sie nie chce i ze nie będzie uczestniczyć w te tej zborowej podniecie czy cos takiego...

to powiem Ci tak , dla niej takie imprezy wydają się załosne itp . Niektórzy tak mają , jesteś od niej młodszy ? Mówie Ci weź ją np jutro w południe wyciągnij na spacer albo zeby poszła z Toba zapalić albo cos I pamiętaj , że Ona to robi z własnej woli , więc nie powinno być Ci jej żal , gorzej gdyby nie miała znajomych ;)

Gość P R O !!
tak jestem starszy o rok. no właśnie ona chyba nie ma znajomych bo nikt do niej nigdy nie dzwoni nie przychodzi oni nic.po prostu marnuje sie dziewczyna ;/ no ale jak miałbym zacząć te rozmowę ? dlaczego nigdzie nie wychodzisz ?

nie jak tak zapytasz to Ci powie, że jej sie nie chce itd itp . Wiesz co może właśnie dlatego ,ze nie ma znajomych ? i mysli ,że nikt jej nie lubi ? No bo z kim ma wtedy wychodzić . Moze zapytaj jej czy pójdzie z Tobą gdzieś , no nie wiem chociażby na tego głupiego papierosa ... i tak powoli wyciągnij z niej co i jak , no bo faktycznie szkoda , żeby siedziała całymi dniami w domu . :( Swoją drogą mieć takiego brata to też szczęście ;)

Gość huihidfa
myślę że powinieneś sie od niej odwalić bo to jej życie- ładna, lkubi ciuchy, gada z ludzmi w szkole, nie jest kujonem a ty się czepiasz- skoro widuje się ciągle z ludzmi w szkole to nie musi ich jeszcze do chałupy zapraszać, widocznie lubi pobyc sama czasem a dom to jej azyl- nie jest dziwna bo jest sporo takich osób - jak znajdzie faceta na studiach czy w pracy to będzie z nim spędzać czas tak jak lubi- moze oboje beda sobie siedzieć wieczorami przed tv i pić wino - i każdemu guzik do tego- uwierz mi ze jak pódziesz do pracy, założysz rodzinę i przytłoczy cie proza życia to tez skończa sie imprezy i znajomi bo kazdy będzie mial swoje sprawy - i nie kazdego bawią zachlane imprezy a może i twoje towarzystwo ona uważa za dziwne

Gość P R O !!
no własnie dziwne jest to ze w szkole gada z ludźmi a po szkole siedzi w chacie ;/

Gość P R O !!
no ale jest młoda i powinna korzystać z zycia i nie siedzi w domu czasami tylko codziennie dzień w dzień w weekendy tez !

Gość huihidfa
to właśnie dziecko nie jest dziwne bo jakbyś nie wiedzial zawsze tak było i będzie że są różne typy osobowości od przebojowych imprezowiczów po po samotników z wyboru i nikt nie będzie na siłę dla ciebie się zmieniał - dla mnie to twoja siostra jest zupełnie ok: ładna, dbajaca o swój styl 9ciuchy), mająca znajomych w szkole a po szkole lubiąca pobyć sama i oglądac tv- no cóz w tym dziwnego?? Widocznie bycie z ludzmi w szkole iles godzin jej wystarcza i już, nie musi lubic imprez itp. itd. poznaj mnie z nia bo jestem podobny - może cos zaiskrzy i sie od niej odwalisz malolacie?? Zajmij sie soba bo dla mnie ty i twoja troska jest raczej dziwna

Gość huihidfa
ale dlaczego "powinna" korzystać z życia?? I dlaczego uważasz imprezy za jakies super korzystanie z zycia?? :D:D Jeszcz widac dzieciuch z ciebie :D:D A może zaraz napiszesz że ona "musi" korzystać z życia bo ty jej tak każesz??

Gość P R O !!
weź wyluzuj koleś ! no faktycznie to ze sie martwię o siostrę jest zajebiście dziwne ;/

Gość P R O !!
nie mówię tu o imprezowaniu bo ja tez tego ciągle nie robię ale o jakieś zwykle wyjście ze znajomymi do kina czy gdziekolwiek!!

Gość huihidfa
no to własnie ja ci proponuję żebyś wyluzował i dał jej żyć :D

Gość P R O !!
wiem ze to dziwne ale ja mam takie przeczucie ze ona udaje ze nie chce nigdzie wychodzić ;/

Gość P R O !!
chyba jez sie nikt nie wypowie ale mimo wszytko dzięki za rady :)