Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwica natręctw

nerwica lękowa, natręctw

Polecane posty

Gość nerwica natręctw

Witam brałam pzrez miesiąc codziennie zomiren w dawce 0,5 do tego sertagen dziś jest drugi dzień jak nie biorę zomirenu - czuję się fatalnie- mdłości, zawroty głowy, kołatanie serca itp czy mogłam się tak szybko uzależnić? zastanawiam się po jakim czasie przejdą te objawy

Gość ggggttttt
nie wiem ja dostałam prefaine na depresje ale jeszcze nie zaczelam, a tych leków niestety nie znam

Gość ggggttttt
ale może po prostu trzeba powoli odstawiać a nie nagle

Gość wyjątkowo wredna
To nie uzależnienie tylko tzw. "zespół odstawienny" poczytaj trochę o tym, ja też to miałam po odstawieniu antydepresantów.

Gość nerwica natręctw
brałam jedną tabletkę - miałam brać przez miesiąc a po miesiącu tylko w razie potrzeby więc stwierdziłam, że wcale nie chce brać bo i tak zażywam ciągle sertagen

Gość nerwica natręctw
a ten sertagen mam jeszcze brać przez około pół roku wiecie może czy on uzależnia?

Gość wyjątkowo wredna
a lekarz zalecił ci inaczej... zrobiłaś to po swojemu i dlatego byc moze źle sie czujesz. Zaufaj swojemu lekarzowi on wie co robic, kazał ci je brac po miesiacu co jakiś czas stopniowo, właśnie żeby nie wystąpił zespół odstawienny

Gość nerwica natręctw
kazał mi brać jak będę miała lęki ale ich teraz nie mam tylko fizycznie strasznie się czuję