Gość nimfa_wodna1212 Napisano Grudzień 30, 2010 moje kompleksy: - suche włosy zniszczone rozjaśniaczem, ale juz przyciemniłam na średni blond i chyba bd ok, musiałam je obciąć do ramion, masakra - dziwne oczy, tzn. opadająca powieka, - zbyt długi nos, (jeden z większych kompleksów) - osuwają mi się dziąsła, - brzydkie paznokcie, nie mogę ich zapuścic i nadać ładny kształt, chociaż biorę witaminy :/, - niski wzrost 162 cm, - małe piesi 70 B z tym, że lewa trochę większa...?, - krzywe nogi (nie łączą się w kolanach), (kolejny mega kompleks) - trochę celulitu, - rozstępy na pośladkach i kilka na piersiach, (no i kolejny największy kompleks, z którym już nic nie zrobie) - trądzik, z którym walcze i walcze i...nic - slady po depilacji na nogach (chcoiaż włoski nie wrastały), czasami krosty na plecach i dekoldzie, - ważę 48 kg, na zmianę raz chudne do 42 innym razem marzy mi się 52 kg i np. większy biust .... jestem okropna, nienawidze swojego wyglądu z całych sił :(:( kto mnie przebije? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach