Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

czy kogos jeszcze wkurwia CUDOWNA WENUS

Polecane posty

dlaczego to dziewcze mając lat zaledwie 20 (?) wychodzi z pozycji wszystkowiedzącej matrony :O?? mesydż do cudowna :w dupie byłas , gówno widzialas wiec przestan mędrkowac tak zawzięcie 🖐️

Gość sam dżons
no mnie tez i co w zwiazku z tym ?

Gość zwarta i gotowa do rowa
hehehe no na początku ją lubiłam ale też mnie wkurrwia robi z siebie miss a przy tym fałszywie skromna ...a najlepszy był jej tekst jak to laski sie podniecają furką jej chlopaka i ona sie na światłach chowa pod siedzenie a on udaje że jest sam i one piszczą...ale kretynka co? :O :O

Gość njxshnicdnb
niech ssie

Gość Wenus to idiotka
:O

Gość agnaaaaaaaa
samo "cudowna wenus" dużo znaczy.... Jak samemu mozna tak sie określić, chyba jedynie pusta lala.

Gość kleosiamua
z jednej strony macie racje...strasznie mędrkuje i ta fałszywa skromność. ja generalnie nie trawie osób bezkonfliktowych co to wiecie dla każdego mili itd. może jednak na seri jest miłą itd i nie ma się co czepiać. taka już jest.

jak dla mnie może byc miła lub nie , nie o to chodzi ale wkurwia mnie to , ze niewiele wie o zyciu ale zachowuje sie tak jakby wszystkie rozumy pozjadała:O wie lepiej i koniec ..

Gość kleosiamua
muszę się z tym zgodzić:)

Gość dokladnie zachowuje sie
jakby pozjadala wszystkie rozumy:o widze,ze wkurza nie tylko mnie, wszystko wie, najmadrzejsza, ona i jej narzeczony tacy wspaniali i tak sie kochaja i o Boze ona ma 19 lat i jest zareczona i straszne,ze ja tak jechali za to na kafe :o pusta dziewucha, a w nicku wystarczylo by chyba tylko wenus, bo to juz mowi samo za siebie ;)

Gość Do Dziury biore dwa Ogóry
powinna zaraz tu przyjsc i powiedzieć że ten nick to żart bo ma do siebie dystans i wcale nie uważa sie za wenus tylko chciała być fajna...ehh zero kreatywnosci...ja mam zawsze zajebiste nicki

Gość mniee!!
jest tak samo irytujaca jak Carrie :O:O jedna glupsza od drugiej tylko ze w troche innym wydaniu

i dziwne , że jeszcze tu nie przyszła ..:P

Gość wiecie cos wam powiem
pewnie spedza wieczor z narzeczonym i wybieraja panele do podarowanego przez tesciow domu :D

Gość kleosiamua
widziałam ją o 23.53 na jakimś topiku

Kochani :) rok pisałam tu na pomaranczach -sdgfsdgsdr- w pewnym temacie ponad rok temu związane z tematem pisalam na pomaranczowo tak jak teraz. A potem byly podszywy i się zaczerniłam :) I tak zostało to po 1 po 2 - Gówno wiecie co przeżyłam gdzie byłam i co wiedziałam. Naprawde czasem się zastanówcie:o Czesto są tu teksty tego tupu: -" jakbyś miała chorą matke na raka to inaczej byś mówiła" Założone z góry. Szkoda ze nie zastanowicie się co tak naprawde dana osoba mogła przeżyć lub przezyla, musicie mieć chyba naprawde bez zmienne i nudne życie skoro z góry stawiacie że nikt nic nie przeżył. Tak czasem lubie sie powygłupiać z moim facetem :D A zwłaszcza z takich pip które sikają na widok każdego auta :) A po 3 To idę spać :D W waszym mniemaniu moze się wydawac że ide do lustra pozachwycać się swoją urodą:o Bo przecież uważam się za najpieeeeeeeeekniejsza:) A Amando tzn Natalio - Tak mam kilka bliskich kolezanek które nie są zbyt urodziwe, jakbys nie zauwazyla nie uważam się za piękność- chodziło o grupe dziewczyn mnie otaczających:o A teraz już naprawde ide spać:) Piszcie sobie piszcie. Ja i tak będe odpowiadać na tematy w których mam co do powiedzenia 🖐️

nosz kurwa Wenus , Ty niewiele masz do powiedzenia, jeszcze tego nie kumasz?

Nikt nam nie podarował paneli 🖐️ Widze że boli was to że ktoś ma coś do powiedzenia. To że jest zadowolony ze swojego zycia :D A myślałam że to tylko pomówienia:D A nick zmieniam już od kilku tygodni, ale po prostu jestem tu sporadycznie i mi nie wychodzi :D Bo dość mam pierdoł którymi mnie zasypujecie. A tak w ogóle, zastanwiam się czym kktoś kierował się wpisując nick " zwarta i gotowa to rowa" " do dziury biore dwa ogóry" 🖐️

idz spac 🖐️

Gość kleosiamua
i znowu ta sama schematyczna wypowiedź.

no puste to jak wiatr, jak czegos nie zrozumie to wymysli

Gość kleosiamua
i znowu ta sama schematyczna wypowiedź.

miałas isc spac :O co za menda ....

Gość Annnnniiiieee
Wenus to Tap Madl :D