Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pissmen27

Nudne Wieczory a .....

Polecane posty

Wiem jestem młody a czuje sie z tym źle ze jestem sam bardzo chciałbym być w stałym związku marzę o takiej miłości bez końca ale czy to możliwe jak narazie nie bo jestem sam i źle mi z tym ciężko kogoś poznać zupełnie poważnego. Dziewczyny potrafia patrzeć tylko na kasę nie mówię ze jej nie mam ale kiedyś sobie inaczej życie wyobrażałem .

W dupie to mam nieraz facet woli poczekać na ta jedyna albo jak sie męczyć to lepiej być samemu, bez urazy kobietą ale faceci i kobiety bywają tacy sami i tak to juz jest !

Gość walnij sobie browara na smuty
jak wyżej

Na książkę to trzeba mieć czas i wogole chyba ze jakaś z paroma kartkami ale lepiej czytać długie historie. A jak sie ma dużo na głowie rano sie jedzie i wieczorem wraca to gdzie tu książka. Lepsza muzyka jak dla mnie naprawdę:-):-)

kto co lubi.. niektóre są krótkie ale godne uwagi.. na ich przeczytanie nie trzeba poświęcać duuuużo czasu :) ale muzyka też jest dobra na odstresowanie :P

Gość melaninna_02
książka z małą ilością kartek...może być instrukcja obsługi pralki, albo nowego aparatu fotograficznego? :)