Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloik

jestem lesbijka

Polecane posty

Gość koloik

jestem lesbijka. mam kobiete. boje sie ze ja strace.. ze wtedy wszystko sie zapadnie. ze sie nie pozbieram.. jak moge nauczyc sie zyc.. nie myslac o najgorszym..?

masz racje faceci to chuje nie mysla w ogole o uczuciach tylko o bzykaniu... Ty sie nie masz co bac tylko pogadaj ze swoja partnerka o swoich obawach powiedz jej ze ci bardzo na niej zalezy.. I nie mysl o najgorszym ciesz sie pieknymi chwilami z partnerka

Gość zloty
spoko ja tez jestem lesbijka, kiedy Twoja kobieta Cie rzuci moge z Toba byc:D a w sumie to po co czekac?:D

Gość koloik
dokładnie. dlatego mam kobiete z którą rozumiemy sie bez słów. choc nie jest zawsze kolorowo, wiem ze moge na nia liczyc. no i gdyby to spoleczenstwo bylo bardziej wyrozumiale.

Gość koloik
ale ja tu powaznie.. bez zadnych chorych zabaw, sciem. ZŁOTy.

Gość wiecie co??
koloik - mogłabyś mi powiedzieć co pociąga Cie w kobietach? cenne są takie informacje, i bardzo chciałabym wiedzieć jak faceci hetero patrzą na kobiety. prosze :)

Gość pytanie do palących
Społeczeństwo bardziej wyrozumiałe? \Po pierwsze to jesteś chora, masz zaburzenia popędu seksualnego. A po drugie to to że jesteś homo nikogo nie obchodzi ale wy (ludzie homo) oczywiście musicie rozgłaszać wszem i wobec że jesteście homo żeby cały świat wiedział o ty, a potem krzyczycie żeby wam nie zaglądać do łóżek z kim śpicie, hipokrycie. :O

Gość zloty
głupi jestes homo to nie choroba ;) ja sam jestem bi i sie ciesze :)

Gość koloik
z moich obserwacji, lesbijki sa pozadane w oczach mezczyzn hetero. co dla nas lesbijek, jest czyms zupelnie obojetnym, bo jak wiesz, wolimy kobiety. nie zalezy nam na zdaniu mezczyzn.. chociaz pewnie mile jest to, ze podobamy sie nie tylko swojej partnerce. jesli chodzi o to co podoba mi sie w kobiecie, to wypowiem sie tylko i wylacznie za siebie, bo jak wiesz, kazdy ma swoj punkt widzenia. osobiscie, uwielbiam ta delikatnosc.. stan przez chwile na moim miejscu, wyobraz sobie. spotykasz na miescie kobiete, staje przed toba, cieplym wzrokiem patrzy na ciebie i podaje ci delikatna drżącą dłon.. jest taka drobna i delikatna.. kobieca. pieknie pachnie.. jest subtelna.. ma melodyjny głos. jest zadbana.. czy to nie jest piekne.? jesli chodzi o moja kobiete, to zupelnie bajka.. jest piekna, uczuciowa, wzrusza sie na filmach. ma piekne ciało. nie wstydzimy sie siebie.. potrafi zaspakajac potrzeby jak nikt inny. rozumie cie bez słow. płacze wraz ze mną.. smieje sie wtedy gdy ja to robie. i zawsze moge zlapac ja za reke, wiem ze mnie nie pusci. to jest przyjaciolka, wybranka na cale zycie. i jest kobieta, lubie siebie, lubie swoja plec, dlatego ona jest takim moim odbiciem.. w ciele innej osoby :)- kobiety :)

Gość wiecie co??
koloik- rozumiem, i dziękuje Ci że tak sie rozpisałaś :) a mogłabyś mi powiedzieć jeszcze jaka najbardziej część ciała Cię podnieca u kobiet? no wiesz... nogi, pupa? :)

Gość koloik
nogi..;) i brzuch.. moze to glupie ale tak jest.. ;)

Gość koloik
nogi.. :) i moze to smieszne, ale brzuch..:)

Gość koloik
wybaczcie ze dwa razy, ale cos mi internet nie tak chodzi.

Gość wiecie co??
brzuch? no tak, taki delikatny :)

Gość koloik
no dobra inaczej :) nogi rządzą ':) a brzuch tylko mojej kobiety, ktora np. lezy obok :) nie jestem facetem, nie mysle o piersiach.. bardziej o dołeczkach na twarzy ;)

Gość wiecie co??
czyli kobiety homoseksualne inaczej też patrzą na kobiety niz faceci? :)

Gość koloik
nie jestem facetem :) wiec co ja Ci moge powiedziec..;) nie myslimy prosto "przelece ją, ciekawe czy jest dobra" bardziej.. " uwiode ją,( gestami, wzrokiem.. nie seksualnie) zobaczymy czy oddzwoni pierwsza" hehe nie no smieje sie teraz.. ja bynajmniej nie mysle " oo tyłeczek, piersi.. zdobede ją" bardziej " ma to coś, przedstawie się" heh ;)

Gość sztywność antymózgowa
prawdpodobnie jakiś czas temu miałem do czynienia z lesbijką , widziałem że woli otoczenie kobiet i przy kobietach była bardzo wesoła i uśmiechnięta , natomiast przy mnie i innych facetach miała smutek na twarzy - być może jakiś facet ją bardzo skrzywdził ale tego nigdy się nie dowiedziałem, natomiast miała ulubione zdanie , 'że należy wszystkim facetom kutasy powycinać i rzucić psom na pożarcie to nie będą głodne' jak sądzisz, lesbijka , czy wariatka albo przez życie poszkodowana ?

Gość koloik
jakby nie bylo dziewczyna negatywnie nastawiona do was, mezczyzn. moze poszkodowana? kto wie. w kazdym badz razie moglaby sie opanowac.. mezczyzni nie są niczym innym niz my kobiety.. tak samo funkcjonujemy jesli chodzi o podstawy zyciowe.. wszyscy czujemy bol, radosc, milosc.. zal. w kazdym badz razie, dziewczyna moglaby sie nieco ogarnac ;)