Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężulek

ogromny pociąg do sexu

Polecane posty

Gość mężulek

Witam Od dwóch lat jestem mężem i jest naprawdę super w naszym małżeństwie. Obecnie spodziewamy się dziecka mamy własne mieszkanie auto plany na przyszłość. Chcemy kupić działkę po spłacie kredytu za 4-5 lat(obecnie jesteśmy w wieku 24-25). Moja żona jest dość standaryzowana jeżeli chodzi o życie erotyczne. Normalny sex bez udziwnień. Kochamy się średnio raz w miesiącu. Bardzo się kochamy i nie zamierzam z powodu sexu jej zostawić. Z tym, że ona nie potrzebuje dużo tego uczucia. Natomiast u mnie jest odwrotnie. Praktycznie codziennie myślę o sexie lub o czymś z nim związanym. Kręcą mnie nagie zdjęcia, czy chociażby jakieś różne pozycje; sex w aucie, sex oralny od tyłu, zdjęcia w miejscach publicznych itp. Uważam, że moja żona ma wspaniałe ciało tylko nie potrafi go wykorzystać. Chciałbym aby pokazała mi się z innej strony bardziej ostrej. A jak ja zaczynam ją prosić aby mi zrobiła laskę jest od razu fochy i awantura. Raz na półtora mc ją o to wyproszę. Ale ja tak nie mogę. Najgorsze jest to, że ja muszę się prosić o wszystko. Ona nie potrafi sama mi czegoś dać. Po prostu nie jest jej to potrzebne. Jest to dość duży problem ponieważ na dłuższą metę ja tak nie potrafię. I myślę o zdradzie z kimś kto mi da odrobinę emocji i pożądania. Próbowałem już o nią z tym rozmawiać co nie pomogło i to kilkakrotnie więc przekonanie jej o tym odpada ponieważ dziś porozmawiamy a jutro znów to samo. Widziałem wiele par na różnych portalach internetowych, że są tacy jak ja bym chciał abyśmy byli. Czy jest nb to szansa. Na bardziej erotyczne życie? Próbowałem już wyładować swój testosteron na siłowni ale to nie tak to jest gdzieś we mnie inie mogę tego powstrzymać. Proszę o poradę czy to się kiedykolwiek zmieni i jak dalej działać. Jeśli żona mi nie może dać tego czego pragnę... Liczę na wasze szczere odpowiedzi Pozdrawiam Mężulek

piszesz,że spodziewacie się dziecka. może to jest przyczyna braku zainteresowania seksem.jeśli to początek ciąży, to nie mam przeciwwskazań, ale z drugiej strony to bardzo trudny czas dla kobiety taka burza hormonalna.

Gość mężulek
dodam wpis. Zona jest w 7 mc. Ale takie samo zainteresowanie sexem było przed czyli prawie zerowe....

Czyli nie chciał bym być z Tobą gdybym był kobietą bo taki to myśli tylko o jednym i o innej i innej i innych kobiet heh tak to jest .

Gość mężulek
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, odnośnie naszego współzycia, ale bardzo chciałem wsadzić mojej żonie w hmmm tą drugą dziurkę. I tak się zastanawiam czy ma to związek z tym, że ostatnio bardzo podoba mi się nowoprzyjęty kolega do pracy. Jakby to powiedzieć, ma taki seksowny tyłek jak się schyla i super mocno wypchany rozporek. Zaczynam sam się tym martwić.