Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkiwsmietanie33

planowana wpadka, KOMU SIE UDALO?? - chce miec dziecko.

Polecane posty

prosze o wypowiadanie sie tylko w temacie. Nie pytam co o tym sadzicie ani jaka za mnie egoistka. Za wszystkie komentarze tego typu podziekuje. Nie wrabiam go w dziecko, to moj maz. Nie, nie jest mlody i chce miec dzieci. nie chce sie zdecydowac z pewnego banalnego powodu i nie moge go przekonac od kilku lat. chciaz przed slubem mi dziecko obiecal. to tyle wiecej nie wyjasniam - nie chce sluchac brzydkich komentarzy szczegolnie od dziewczyn posiadajacych potomstwo. Na milosc boska dziewczyny ja mam prawie 34 lata! posiadanie dziecka bylo moim celem zyciowym. nie opuszcze meza bo go kocham nad zycie - on chce miec dzieci bardzo je lubi. powiedzial, ze za 3 miesiace tyle tylko, ze powtarza to w kolko od kilku lat. dodal, ze jak wpadniemy to bedzie sie cieszyl bo swiadoma decyzja to ciezka sprawa. Dlatego tez nie stosujemy zabezpieczenia. Moj maz "wyciaga" sprzet i konczy na moich piersiach czy brzuchu. Pozniej nie mam czasu na pozbieranie tej spermy bo caly czas jest kolo mnie. Co mam zrobic w takiej sytuacji? prosze o rady dotyczace tylko i wylacznie TEMATU CZYLI: JAK MAM SIE ZAPLODNIC BEZ WIEDZY MEZA? wiem, ze jetem idiotka myslaca tylko o sobie i co tam jeszcze chcecie - z gory mowie nawet tego nie czytam wiec sie nie produkujcie. za mile odpowiedzi w temacie z gory dziekuje 🌼

chcialam mu powiedziec, ze mam infekcje pochwy i przez jakis czas musimy pouzywac gumek i je przebic ale czy to wypali? i jak mam ja przebic kiedy bedzie jeszcze w opakowaniu? dajcie jakies inne rady jesli macie

Gość mariannaaazkociolka
moze wez troche tej spremy na reke i do ubikacji i jakos zaaplikuj. chociaz to pewnie male sznse..

Gość jkhjuij.s.k
mi sie nie udalo wiec nie pomoge ,dziecka nie mamy ale za to sie rozeszlismy i od 3 tyg jestem sama a to on mi powiedzial ze bardzo chcial a ja sie wachalam ,

Gość opij go,gumy przebija się
przez opakowanie,cieniutką igłą,znam dziewczynę która w ten sposób zrobiła na złośc rodzicom i jej się udało

Gość to wszystko zależy...
Może wypali, spróbuj, nic nie tracisz. Niech mąż pierwszy otworzy pudełko i raz pokochajcie się w całej gumce. A potem resztę poprzebijaj. Swoją drogą nie rozumiem, obiecał Ci dziecko i nie dotrzymuje obietnicy? Za to dostałabyś unieważnienie nawet ślubu kościelnego. Ale nie wnikam. Ewentualnie gdy skończy na Tobie powiedz, że idziesz się umyć, zamknij się w łazience i zaaplikuj spermę do środka.

opij go,gumy przebija się - na złość rodzicom ? dobre :D ja wolę moim inaczej na złość robić, bo to funkcjonuje na zasadzie "na złość babci odmrożę sobie uszy" :p

ale przez opakowanie moge nie trafic w dobre miejsce - wydaje mi ze jak sie trafi w miejsce "przy koncu" prezerwatywy to sperma az tam nie scieknie bo zazwyczaj jest zaraz przy glowce i moze troche po bokach, ale moge sie mylic. Wiem, ze dostalabym uniewaznienie ale co mam poczac skoro go kocham i wszystko poza tym jest idealne? nie moge go zostawic ale juz pomalu nie wytrzymuje...

Gość opij go,
zrobiła to dla kawału i na złośc, bo uważała że to oni jej cały czas robią na złośc i wymyśliła taką zemste bo wiedziała, że niechcą więcej dzieci,ale ona miała wtedy 16 lat i fiubździu w głowie

Gość ie bardzo rozumiem te podchody
Przeciez powiedz mu, jak czlowiekowi, ze gdy nasz 34 lata to nie tak hop siup od pierwszegu razu czy za 3 miesiace, jak planuje. Plodnosc sie zmniejsza i mozecie probowac z rok dwa albo dluzej, Ze " nie wyciagniecie sprzetu" nie oznacza ciazy. Ze musisz sie do tego przymierzyc juz teraz , bo potem moze byc za pozno.Ze to dla ciebie, jako kobiety,zyciowa sprawa. On moze byc ojcem jeszcze przez 40 lat - ty matka nie. Porozmawiaj spokojnie., ale stanowczo. Mysmy sie ockneli , gdy mialam 33 lata i dopiero wyszlo po 3 latach i to ze wsparciem hormonalnym. Tak w tym wieku bywa.

a myslisz, ze nie probowalam? dziecko chce nie od dzis. nic na niego nie dziala on uwaza ze i w wieku 39 lat moge urodzic - jako, ze planujemy tylko jedno dziecko. Dla mnie to bzdura i ostatni dzwonek. Kloce sie placze, tlumacze juz nie mam sily. On ciagle obiecuje a pozniej "poczekaj jeszcze 2 miesiace w ciazy na wakacje nie pojedziesz" "poczekaj przeprowadzimy sie do nowego domu" "poczekaj nowy samochod" itd moge wymieniac bez konca. wiem, ze jak wpadne to sie z tym pogodzi. kilka razy myslalam, ze jestem w ciazy i jedyne co powiedzial to "jesli jestes to bede szczesliwy, widocznie taka wola boska" ... mam juz dosc powiedzcie mi tylko jak mam to zrobic? :(

prosze poradzcie mi cos ja juz nie mam sily :(

Gość Blubell Farrow
Może kup sobie szczeniaka?

zwierzatka juz mam wiec dziekuje. bez tego bym oszalala juz calkiem bo teraz mojego psa traktuje jak dziecko. ale mam inne wyjscie w tej beznadziejnej sytuacji? heh :(

Gość nie bardzo rozumiem te podchod
ale powiedz mu zeby choc zachowywal sie powaznie z tym w"wyciaganiem sprzetu", chcesz sie kieys w zyciu kochac na luzie i teraz jest okazja. Przeciez to smieszne,zeby dorosly facet nie wiedzial, ze z wiekiem plodnosc kobiety maleje. Niech poczyta, spyta lekarza. Powiedz,ze moze byc wienien tego, ze nie bedziesz miala dzieci. Jesli masz slub koscielny - mozesz zagrozic rozwodem - dostaniesz ( zreszta bez koscielnego tez ). tak - niech sobie sam rodzi w wieku 39, a jeszcze przedtem zajdzie. Noz jak 16latek gada bzdury. Powiedz,ze przespisz s sie z kolegą, jak tak, albo skorzystasz z banku spermy, bo bycie matka to naturalna biologiczna potrzeba, ktorej nie ma prawa cie pozbawiac. A moze ktorez z was okaze sie nieplodne?moze traba bedzie leczyc? Kiedy - przeciez wakacja, samochod , dom. Facet jest megaegoistą niestety.Az mnie nosi, gdy to czytam, bo wiem, jak trudno nam bylo w poznym wieku zajsc w ciaze.( nie tylko mnie)

Gość Orson z farmy
Może kup spermę z banku spermy? Bo w końcu nie ważne czy to będzie jego dziecko, czy on chce to dziecko, czy chce się na nie świadomie zdecydować. To wszystko jest nieważne prawda? Ważne jest to że ty chcesz mieć dzidzię

Nie ma pewnego sposobu. Spróbuj z tymi gumkami, a nóż się uda. Jak będziesz tak pesymistycznie do tego podchodzić, że nie, bo sperma nie doleci, to nie będziesz wiedziała. No i z tym wsadzeniem nasienia do środka. Innych sposobów nie ma. Chyba, że go upijesz i doprowadzisz do tego, że skończy w Tobie.

Gość Orson z farmy
No tak straszny z niego egoista! Każdy facet który się zabezpiecza to egoista! No bo w końcu musi spełnić marzenie swojej partnerki która marzy o dzidziusieczku

Gość Blubell Farrow
Skąd się biorą takie tępe baby?? Skoro nie chcę żebyś zaszła w ciąże to uszanuj jego decyzję albo go zostaw i zrób sobie dziecko z innym!

Jak ludzie mają w życiu tak skrajne priorytety, to powinni się rozstać. Zapytaj męża czy w tej pogoni za kasą znajdzie czas na opiekę nad niepełnosprawnym dzieckiem, bo jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że takie urodzisz w tym wieku :/ oczywiście nie życzę Ci tego broń Boże! Możesz mu jeszcze wkręcić, że lubisz, gdy kończy w Tobie i że zabezpieczasz się jakimiś globulkami na przykład.

Gość lllllaaaaa
nie oburzajcie sie, facet JEST egoistą. Gdyby powiedzil przed slubem,ze nie chce dzieci- ok, jasna sytuacja. Ale twirdzi,ze chce. Jemu sie TERAZ nie chce. Ona moze TYLKO teraz.

przebilam gumke na probe do srodka wode i uchodzi po malutkiej kropelce - wiec chyba nie zauwazy. sproboje jutro najwyzej bedzie, ze nam pekla i tej metody nie bede mogla powtorzyc :( z tabletkami nie przejdzie bo bedzie wiedzial ze go chce wrobic.

wiesz co jedno mnie zastanawia "przed ślubem Ci obiecał" a co dziecko to zabawka ? a tak na poważnie to czasami zajście w ciążę nie jest takie łatwe,my się staraliśmy 1,5 roku,robiliśmy badania,wszystko był odobrze.Zaszłam dzieki śmiesznej metodzie mierzenia temperatur,codziennie rano po wstaniu z łóżka,no ale musieliśmy się powstrzymać i w moim cyklu współżyliśmy tylko raz by plemniory były silne heh i oto takiego pięknego dnia gdy temperaturka mi skoczyła z 36,6 na 36,9 pokochaliśmy się no i w końcu się udało :D

Gość sing halleluja
ja zaszłam tak że obciągnęłam z połykiem i sperme wyplułam do pudełka. wstawiłam ją do lodówki , po jakichś 20 minutach obciągnęłam i znów wyplułam spermę do pudełka. byłam z dniach najbardziej płodnych. wstrzyknęłam spermę wsadzając głęboko strzykawką do pochwy (tylko wtłaczamy zawsze bez powietrza w strzykawce!)

Gość Damvoc
: O Po co się tak bawić? Mam lepszą propozycję. Niesamowicie uczciwy i sprawiedliwy układ czyli ---> "Mężu mój, słuchaj, nie mam ochoty na seks. Może jutro..."

Gość Mily_Pan
Na jezdzca do konca -przeciez cie nie zrzuci:p

Twój mąż musi zrozumiec ze dziecko to nie jest kolejny punkt do odchaczenia na swojej liscie zaraz za samochodem czy wakacjami,a decyzja o ciazy musi byc wasza wspólna bo taka wpadka może doprowadzic do tego ze kiedys ci powie w razie problemow rac sobie sama tego chcialas , bycie ojcem moze go zmienic własnie w takiego człowieka lub odwrotnie w super tate ale tego nie wiesz, nie wiesz jak będzie radził sobie z problemamami nawet takimi typowimy np kolki ,moze sie od was odsunie bo będzie uważał ze to nie jego problem a pamiętaj zawsze cierpi dziecko ,na które potem będzie przelewana gorycz i pretensje za to ze jakby go nie bylo miał bym lepszy samochód ale zycze ci zeby wszystko w nowym roku ci sie poukladało zebys okazala sie super plodna np tak jak ja 3 dzieci w tym blizniaki i to za pierwszum razem ,zycze zdrowego dziecka prawidłowej ciązy i dużo szczęscia i zadaj pytanie swojemu męzowi czy chce byc ojcem dla swojego dziecka czy dziadkiem

Gość wmeksyku
Wszystko na to wskazuje, że on jednak tego dziecka nie chce, a to co mówi, to czcze gadanie. fatalnie :(

Moim zdaniem on bedzie cholernie zły jak Ty bedziesz sie chwytac takich metod jak samozapładnianie sie, zreszta no bez przesady, powiedz facetowi wprost!! albo dziecko albo odchodzisz , albo Cie ktos inny zapłodni i jeżeli bedzie miał z Toba stosunek przerywany to nie bedziesz sie kochac i tyle. Kobieto weź sie za faceta ostro a nie kwicz tu.

TEMATU CZYLI: JAK MAM SIE ZAPLODNIC BEZ WIEDZY MEZA? popros kolege z pracy albo sasiada