Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siena1984

Migdały i bolące stawy ..może ktoś doradzi mi

Polecane posty

Gość siena1984

Witam. Z migdałów wychodzą mi jakieś białe kuleczki...Co to jest? Muszę je wyciąć .Na dodatek bolą mnie stawy. Laryngolodzy z mojego miasta to rzeźnicy i obojętnie co się dzieję to chcą wycinać.Boję się.

Gość PINPONG
Powiem Ci tak. Kuleczki (jak skunks śmierdziały) ciągle mi z migdałów wyłaziły. Stawy od wielu lat zaatakowane. Serce i oczy też. Migdały wycięli. Stawy mniej bolą. Serce i oczy uspokojone. Czy Ty się usuwania migdałów boisz??

Gość siena1984
Tak i to bardzo

Gość siena1984
Czy to ,że mi coś z nich wychodzi to kwalifikuje faktycznie na zabieg?

Gość PINPONG
Kochanie, nie ma czego! A zobaczysz jaki komfort Cię czeka. Wreszcie z buźki nie capi. Anginy - paszły wont! Stawy mniej bolą. Pytaj, chętnie odpowiem. :)

Gość PINPONG
Tak, u mnie tak było. Te cholerne kuleczki zdopingowały mnie i lekarza do usunięcia chorych migdałów. To była wspaniała decyzja. Wycinali mi bez narkozy, tylko w znieczuleniu miejscowym i nic, nic, nic mnie nie bolało.:)

Gość nvmnvmnvmhnhvmnvmnvmnvbv
PINPONG - czy po wycieciu migdalkow nie zmienil ci sie glos? (barwa, sila etc) ?? Dawno temu to robilas?? Pozdr

Gość PINPONG
Barwa nie zmieniła się. Poprawiło mi się zdrowie. Już tak często nie nękają mnie anginy. I z buzi mi wreszcie nie śmierdzi. Och!

Gość PINPONG
Operacja była dawno. Chyba w 2003 roku. No jakoś tak. :)

A sila glosu Ci sie zmienila (znaczy czy mowisz ciszej teraz?) a skad wiedzialas, ze smierdzi ci z ust? Powiedzial ci ktos, sama czulas czy tak przypuszczalas? Mam znajoma, ktora tez to ma, ale jej z ust nie smierdzi, te kuleczki walą chyba dopiero jak je sie wydlubie (ew same wyjda) Dzieki z gory za odp:)

Gość PINPONG
Kurna, sama już ten smród czułam, no i widziałam ludzi odsuwających się ode mnie. Jakież to było przykre! 😭

Gość PINPONG
Wydaje mi się, że barwa, czy siła nie zmieniła się. Nikt mi o tym nie mówi. I nikt już nie odsuwa się na mój widok. :)

Gość siena1984
Czy te kuleczki oznaczają,że trzeba koniecznie iść na operacje?

dzieki wielkie;)

Gość PINPONG
Słuchajcie moje drogie. Mnie te kuleczki (a właściwie to ten z nich walący straszny smród) do operacji zmusił. Popytałam gdzie dobrze się na tym znają i poszłam. Doktor laryngolog popatrzył mi w japkę i powiedział, trzeba świństwo wywalić, bo ono (te chore migdały) nie spelniają już swojej ochronnej roli. Wręcz przeciwnie, stany zapalne po organizmie rozsiewają. No i wzięli wycięli - a ja mam spokój. :)

Gość siena1984
zazdroszczę Ci ,że już masz spokój. W moim mieście dają takie znieczulenie ,że mój kolega ) chłop jak dąb, pracownik ochrony) wył jak dziecko-znieczulenie praktycznie to czymś psikną i to koniec. Wie ktoś gdzie robią to nie jak w służbach SS. Jestem z łódzkiego

Gość PINPONG
Ja też z łódzkiego i tu mi robili. :)

Gość PINPONG
Chcesz pogadać? pingpongowa@o2.pl