Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

ochdoze z tego popierdolonego miejsca!

Polecane posty

wzgardzono mną tutaj. wysmiano i zupelnie nie wiedziec czemu. to moja wina, ze przypominam kogos slawnego i jakies dziecko na blogu powstawiała zdjecia moje i oreiro? kiedys bralam udzial w kasingu na jej sobowturów. moze to stąd? nie wiem, ale jestescie okropni i walcie sie wszyscy. mam tego po dziurki w nosie!

Gość czarny nick anonimowo
NIEEE!!! AMANDO NIE RÓB TEGO! JESTEŚ WSPANIAŁĄ OSOBĄ! NIE OPUSZCZAJ TEGO FORUM! BŁAGAM! DLA CIEBIE AMANDO ❤️

i jeszcze jedno. jak inaczej wytlumaczyc wasze zachowanie jak nie zazdroscią? no inaczej się nie da. sory hakelbery! po prostu się nie da!

Gość aaghrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gudbaj :D:D:D 🖐️ 🖐️ wez ze sobą Wenus, Tap Madl i swoje podszywy :D

yyy... taka uwaga mała... pisze się chyba sobotwur a nie sobowtur

Czemu mnie ciągle ignorujesz Amando??? 😭 Napisz mi choć jeden post swoim pięknymi palcami... Proszę Amadno, jeden post...

co chcesz czarny anonimowy? tez jestes zazdrosna i chcesz mnie zbluzgac? smialo przyzwyczailam się

Gość wiecie co??
arivederczi kretynko! papa

Ohhh Amadno!!! ❤️ Dziękuję! Nawet nie wiesz jaką radość sprawiłaś mi swoim postem! ❤️

Gość amanda lewandowska
:)

Ależ Amando ? :( Jak możesz myśleć że chcę cię zbluzgać! Jesteś wspaniała Amando! Jesteś wyjątkowa! I te idiotki z forum które ci dokuczają sa warte tylko twojej wzgardy!

Nie! One nie są nawet warte twojej wzgardy! Nie są godne wzgardy kogoś tak wspaniałego jak Ty!

Gość starykonik
Amanda O wiesz, albo nie wiesz ale stąd , czyli z kafeterii pouciekały kobiety, które tu przypadkiem znalazły swoich mężów , jasne że były takie przypadki :) te mężatki czasem tu wracają i można je rozpoznać po sposobie pisania , czasem tu wchodzą i piszą, że są tu po raz pierwszy ale kłamią , wracają po latach pod innymi nickami , więc Ty śliczna dziewczyno nie uciekniesz na długo i tu wrócisz a gdy przypadkiem zajdziesz to zakładam się o dobry koniak, że tu napiszesz temat , 'rodzę w 2011 - są tu chętne do rozmówek' :)