Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damien Rice

zdrada-ile osób powiedziałby żonie że mąż ją zdradza, a ile by sie nie wtrącało?

Polecane posty

Gość Damien Rice

?:)

Kobieta może być bardzo zadbana Amando a facet będzie ją zdradzał. Ja bym powiedziała. Niech drań ma za swoje. A kobita niech ucieka póki czas.

Gość Damien Rice
ja chciałam powiedzieć, ale spotkałam się z opinią że tylko skrzywdzę żonę i że będzie cierpiała z mojej winy i teraz się waham:O

Gość hahahhaha
Wy puscicie pare, oni sie skłoca, potem pogodza, a wszystko odbije sie na was :) wasza sprawa? nie. To sie nie wtracajcie

Z tym że częściej jest tak że kobieta dowiaduje się przypadkiem i potem ma pretensje do znajomych że wiedzieli a nie powiedzieli...

Gość Sesesese niezalogowana
ja bym powiedziała ... po co ma sie biedna męczyć ? anonimowo chociaż powiedz ..

Gość Damien Rice
tylko że ja znam kochankę a nie żonę:P myślałam ze jest moją dobrą koleżanką (bo przyjaciółką to za dużo powiedziane) do momentu gdy zaczęła mi się zwierzać- że sypia z żonatym i chce go wrobić w dziecko żeby się rozwiódł... tylko że to się nie mieści w moim pojęciu moralności, wolałabym o tym nie wiedzieć...:O ale wiem i zastanawiam się czy swoją wiedzę wykorzystać a z koleżanką poluzowałam znajomość, jakoś nie mogę na nią patrzeć...

o z bramki dokladnie :D albo anonim jak juz pisalam .. bo jak powiesz to źle jak będziesz milczala to tez nie dobrze...

działaj , po co ma cierpieć .. spotkaj sie z nią tym bardziej , ze jej nie znasz , pozdrawiam , Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim 🌼

Gość Damien Rice
dzięki:) przemyślę to jeszcze, kurde, po co ona mi się zwierzała?? mogłam sobie żyć w błogiej nieświadomości:O gdybym ja była żoną to chciałabym żeby ktoś mi powiedział, ale może ona nie chce?:( dobranoc:(

Myślę że każda kobieta wolałaby wiedzieć. A może się mylę. Ja w każdym razie chciałabym wiedzieć. Znam przykład gdzie facet zmarnował kobiecie 26 lat życia po czym odszedł do innej... A gdyby wiedziała wcześniej że mąż skacze na boki to by sobie życie kobieta ułożyła..

Gość cbuiewgbfuewghfw
ja bym nie mowila czy by to byla moja przyjaciolka czy tez nie.nie warto sie wtracac w cudze sprawy.nie zyczylabym sobie tez by mnie ktos o tym informowal.

Gość nie ma nic gorszego niż
wtrącanie się pomiędzy pary. Muszą sobie sami radzić. To ich życie.

Gość zdradziuchna
nie wtracac sie! nie mieszka sie z nimi na codzien i noc to sie nie wpieprzac w nie swoje sprawy! albo samo wyjdzie albo dojdzie ta druga strona do wlasciwego wniosku

Gość Damien Rice
o 19 policzę głosy za i przeciw i tak zrobię jak wyjdzie, bo sama nie wiem co robić:) niech los zdecyduje:)

Gość powiedz
niech wie

Gość bdjbjd
Ja bym nic nie mówiła. Jak koleżanka wrobi go w dziecko to sama się dowie a facet dostanie po jajach. Jak postanowią jednak być razem to koleżanka dostanie po łbie bo głupia zostanie sama z dzieckiem.

Gość powiedz, ale anonimowo, bo
wszystko sie na \tobie skumuluje. Podaj przy tym jakieś fakty, daty, dowody - aby kobieta miała pewność, ze jej nie kłamiesz.

jak powiesz to i tak wyjdziesz na ta zla i niedobra... zona nie uwierzy, kolezanka znienawidzi i bedzie sie mscila